Aparat Alphay Lombar, caldura,...
Aparat Alphay Lombar, caldura,...
Aparat Alphay Lombar, caldura,...
Aparat Alphay Lombar, caldura,...

Aparat Alphay Lombar, caldura, vibratii, presopunctura

In stoc
899,99 lei
cu TVA

Acest produs nu face parte din Clasa Dispozitivelor Medicale!


Credit module tbi bank 3.3.5

225.47 Lei x 4 rate

.

Caracteristicile produsului:

 1. Masaj prin presopunctură

Dezvoltat și proiectat de echipa de cercetare și dezvoltare ALPHAY, procedura de tractiune lombara prin presopunctură este efectuat pentru zonele dureroase. Capetele de masaj  sunt concepute pentru a permite alegerea diferitelor moduri de masaj. Procedura poate ajuta la ameliorarea tensiunii musculare. Aplicarea unei presiuni asupra corpului prin tehnica aparatului stimulează creșterea temperaturii în țesuturi, relaxand astfel corpul. De asemenea, poate crește flexibilitatea spatelui.

2. Stretching dinamic inteligent

Designul ergonomic cu arc circular face ca coloana lombară să se potrivească perfect cu aparatul, astfel încât utilizatorii să se poată bucura de fizioterapie într-un mediu confortabil. Procesul de tractiune lombara este cea mai eficientă metodă de exercițiu pentru durerile lombare. 

3. Termoterapie

Multe dureri de spate sunt cauzate de frig. Fizioterapia cu încălzire poate relaxa complet talia prin masajul cald, poate promova circulația sângelui și poate elimina durerea locala. 

4. Masaj prin vibrații

Aparatul de tractiune lombara este echipat cu două motoare de 3000 RMP pentru a oferi vibrații de înaltă frecvență pentru a calma durerile lombare și pentru a relaxa mușchii spatelui. Oferim moduri de masaj cu vibrații reglabile în trei grade.

5. Modul All-in-One

 Combinați toate cele 4 funcții simultan și reglați diferitele moduri de masaj combinate cu ajutorul controlerului, fiecare funcție și combinație de frecvență pot fi ajustate în funcție de propriile preferințe ale utilizatorului. 

Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.