Aparat BMC G3 B20A BiLevel System –...
Aparat BMC G3 B20A BiLevel System –...
Aparat BMC G3 B20A BiLevel System –...
Aparat BMC G3 B20A BiLevel System –...

Aparat BMC G3 B20A BiLevel System – BiPAP pentru terapia somnului

In stoc
4.999,99 lei
cu TVA Livrare in 5-7 zile lucratoare

Sistemul BPAP G3 B20A / B25S / B25A este un dispozitiv PAP pe două niveluri, care este destinat să ofere ventilație non-invazivă pacienților cu apnee obstructivă în somn (OSA) și insuficiență respiratorie. 

Modulul opțional SpO2 utilizat împreună cu seria G3 BPAP este indicat pentru monitorizarea auxiliară SpO2 și frecvența pulsului pacienților.

G3 B20A este un dispozitiv cu două niveluri cu reglare automată, cu tehnologii avansate pentru  pacienții cu apnee în somn care au nevoie de suport îmbunătățit de presiune.

Ce este inclus:

  • Dispozitiv de sistem BiPAP seria G3 (G3 B20A).
  • Umidificator incalzit
  • Furtun încălzit
  • Geantă de cărat
  • Card SD
  • 2 filtre standard

Presiune maximă de lucru (hPa): 20

Mod de lucru: CPAP, S, AutoS 

CPAP:  Oferă presiune pozitivă continuă a căilor respiratorii; CPAP menține un nivel constant de presiune pe tot parcursul ciclului de respirație.

S – Un mod pe două niveluri care răspunde atât la inspirație, cât și la expirare prin creșterea presiunii atunci când începeți să inspirați și scăderea presiunii când începeți să expirați. Nu există livrare automată a unei respirații pe care nu o inhalați. IPAP (Presiune Inspiratory Positive Airway) și EPAP (Expiratory Positive Airway Pressure) sunt prestabilite de către furnizorul dumneavoastră.

AutoS – Un mod pe două niveluri care răspunde atât la inspirație, cât și la expirație. Presiunea diferențială a IPAP și EPAP este prestabilită de furnizorul de îngrijire la domiciliu. În timp ce lucrează în funcția automată, dispozitivul va ajusta automat IPAP și EPAP dacă detectează apneea în somn.

Oferă presiune de pornire optimă (Smart EPAP) pentru a reduce evenimentele reziduale la începutul terapiei din cauza nivelului de presiune insuficient.

Optimizează presiunea minimă și maximă în planul de tratament bazat pe EPAP95 și EPAP50 pe o fereastră mobilă de 5 zile

Alte caracteristici:

Rampă automată : noua funcție de rampă automată detectează când utilizatorii adoarm și va ajusta timpul de rampă în mod corespunzător.

Performanță excelentă a zgomotului:  BMC utilizează tehnologia de reducere a zgomotului în mai multe etape pentru a asigura performanțe de zgomot sub 26 dB

Detectare CSA:  G3 folosește tehnologia undelor oscilante pentru a determina ce tip de apnee este cel mai bine tratat cu modificări ale fluxului de aer și ale presiunii.

Funcție de preîncălzire: Seria G3 BiPAP are o funcție de preîncălzire, pentru a încălzi apa umidificatorului pentru un confort maxim pe vreme rece și uscată.

Tub încălzit integrat cu control automat al umidității: tubul încălzit integrat cu control automat al umidității permite umiditate maximă G3, asigurând în același timp că ploaia nu este o problemă.

Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.