Aparat pentru tratarea apneei ResMed...
Aparat pentru tratarea apneei ResMed...
Aparat pentru tratarea apneei ResMed...
Aparat pentru tratarea apneei ResMed...
Aparat pentru tratarea apneei ResMed...
Aparat pentru tratarea apneei ResMed...
Aparat pentru tratarea apneei ResMed...

Aparat pentru tratarea apneei ResMed Airsense 10

In stoc
4.299,99 lei
cu TVA

AirSense ™ 10 este una dintre cele mai utilizate aparate de CPAP și APAP din lume, fiecare concepută pentru a oferi terapie de înaltă calitate pentru un somn mai bun.

Fiecare aparat vă oferă acces la myAir ™ - un program de asistență online gratuit și aplicația care se sincronizează cu dispozitivul dvs. mobil sau bazat pe web pentru a oferi un scor de somn pe timp de noapte, coaching și multe altele pentru a vă ajuta să vă mențineți pe drumul cel bun.

Cum functioneaza:

1. Mașina împinge aerul prin tuburi până la mască

2. Masca (cadru, pernă și articole pentru acoperirea capului) permite pătrunderea aerului sub presiune pe căile respiratorii

3. Umidificatorul adaugă umezeală aerului pe care îl respiri

4. Unitatea de alimentare de 90w asigură alimentare continuă

5. Filtrele sunt utilizate pentru a menține alergenii în afara fluxului de aer

Fiecare mașină AirSense 10 include o gamă largă de caracteristici concepute pentru a oferi o terapie confortabilă, precum și accesul myAir pentru a vă ajuta să rămâneți pe drumul cel bun pe parcursul călătoriei de tratament a apneei în somn:

  • Umidificatorul încorporat și reglarea automată a climatizării asigură confortul respirației
  • Comenzile ușor de utilizat și o interfață intuitivă facilitează navigarea setărilor și a raportului de somn nocturn
  • Caracteristica AutoRamp ™ oferă o presiune scăzută a fluxului de aer pentru a vă ajuta să adormiți, apoi crește constant la nivelul prescris
  • Reducerea presiunii prin expirație (EPR) ™ menține presiunea regulată a fluxului de aer în timp ce inspirați și reduce presiunea pentru a ușura atunci când expirați
  • myAir este un program și o aplicație de asistență online care vă trimite automat datele de terapie pe computer sau smartphone. Vă permite să știți cum ați dormit cu o noapte înainte și vă oferă sfaturi personalizate de antrenor și încurajări pentru a vă ajuta să rămâneți pe drumul cel bun al terapiei.

Nu exista review-uri

Iti mai recomandam si

Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.