• -500,00 lei
Aparat cu ultrasunete, Fizioterapie,...
Aparat cu ultrasunete, Fizioterapie,...
Aparat cu ultrasunete, Fizioterapie,...

Aparat cu ultrasunete, Fizioterapie, Reumatologie

In stoc
2.999,99 lei 3.499,99 lei -500,00 lei
cu TVA Livrare in 5-10 zile lucratoare

Acest produs nu face parte din Clasa Dispozitivelor Medicale!

Principiul de  ultrasunete

1. Funcția mecanică: ultrasunetele au [micro masajul "substanței țesutului și celulei minuscule. Ar putea înmuia țesutul, îmbunătăți penetrarea, îmbunătăți metabolismul, favoriza circulația sângelui, stimula sistemul nervos și celula, ameliorează durerea.

2. Funcția de încălzire: formează căldură în timpul terapiei cu ultrasunete, deci este numită și „terapie cu diatermie cu ultrasunete”. este o încălzire profundă, care pătrunde sub mușchi. Astfel, terapia cu ultrasunete se aplică durerilor cronice ale țesuturilor moi, artritei, reumatismului.

3. Funcția de terapie fizică: pe baza funcției mecanice și de încălzire, va declanșa kinetoterapie.

a) Modificări ale concentrației de ioni de hidrogen: țesut inflamator însoțit de fenomen de acidoză, ultrasunetele pot face ca valoarea pH-ului să se schimbe la alcalin, astfel încât simptomele să fie reduse, bine pentru repararea inflamației.

b) Efecte asupra activității enzimei: ultrasunetele pot depolimeriza proteinele complexe în molecule organice comune, afectând activitatea multor enzime.

c) Sub acțiunea ultrasunetelor de înaltă intensitate, în țesut se pot forma mulți radicali liberi foarte activi. Pot accelera procesul redox în țesut și pot accelera procesul de creștere.

Ce sunt ultrasunetele terapeutice?

Ecografia emite unde sonore mici la o frecvență extrem de ridicată, care se află în afara auzului uman. Atunci când este aplicat pe zonele cu probleme din țesuturile moi și articulații, produce căldură care ajută la reducerea inflamației și la creșterea fluxului sanguin, pe lângă scăderea durerii, rigidității și spasmelor. Ecografia terapeutică se crede, de asemenea, că are un efect pozitiv asupra procesului de vindecare.

Cum funcționează ultrasunetele terapeutice?

În timp ce efectele și obiectivele sale sunt diferite de tehnologiile de screening cu ultrasunete, terapia cu ultrasunete este implementată în același mod. Procesul poate fi familiar dacă ați avut vreodată o examinare cu ultrasunete în trecut.

O sondă cu ultrasunete va fi trecută pe piele peste punctul de durere sau rănire. Vom aplica gel cu ultrasunete pe piele pentru a reduce frecarea și pentru a permite o mai bună transmitere a undelor cu ultrasunete. În ciuda căldurii adâncite a țesutului aplicată în timpul terapiei, veți simți de obicei căldură mică sau deloc.

Nu exista review-uri
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.