• Nou
Aparat infrumusetare PDT,...
Aparat infrumusetare PDT,...
Aparat infrumusetare PDT,...
Aparat infrumusetare PDT,...
Aparat infrumusetare PDT,...

Aparat infrumusetare PDT, Anti-imbatranire, Lifting, Acnee, estomparea ridurilor, 7 culori

In stoc
2.499,99 lei
cu TVA

Functii:

1. Trateaza: Arsuri solare, pigmentare de varsta etc.

2. Rehab: Orice arsura, Pigmentare cauzata de energia mare din IPL si tratamentul cu laser.

3. Modularea: incrementarea neregulata, mentinerea ovarului, ridicarea sanilor

4. Eliminarea: Whelk, Macula, Folliculitis

5. Imbunatatiti: porii grasi, piele slaba, ridrile fine, tenul gri. Anestezia nervului facial, Eliberarea presiunii, Imbunatatirea somnului.

LED Light Treatment Principiu

Lumina LED este utilizarea unor lungimi de unda specifice de lumina care dau energie care sunt folosite in multe aplicatii, acest lucru fiind cunoscut sub numele de foton. Stativul LED pentru dioda emitatoare de lumina, diode da energie sub forma de lumina, puternic, luminos, eficient, si sunt folosite pentru a ucide bacteriile care cauzeaza pete.

Tratamentul mai multor aspecte ale imbatranirii pielii, studii multiple au demonstrat imbunatatirea ridurilor fine, hiperpigmentarea patimita, rugozitatea tactila si gravitatea. Aceste rezultate sunt sustinute atat de productia de colagen, cat si de cresterea proliferarii. Tratamentul cu LED-uri pentru piele este cel mai eficient daca este folosit zilnic in zonele afectate.

Adolescenti, va rugam sa aveti rabdare si sa va folositi Masca LED de zi cu zi, daca este posibil, pentru a ucide orice bacterie care provoaca pete. Pentru a imbunatati Masca LED si pentru a inova fotonica, va recomandam sa consultati un dermatolog sau esthetician calificat impreuna cu un bun produs de acnee de actualitate. Produsul acneic local NU trebuie utilizat inainte de a folosi Masca LED, dar poate fi aplicat ulterior.

Caracteristici

1. 7 Culori fotodioterapie cu LED.
2. Este dotat cu terapie cu LED-uri Neck & Face.
3. Usor de operat cu Telecomanda
4. Design inteligent .
5. Tratament non-invaziv si total sigur.
6. Frecventa reglabila .
7. Tratamentul de stimulare electrica.

Despre LED

Terapia cu lumina LED s-a dovedit a fi eficienta pentru tratamentul mai multor aspecte ale imbatranirii pielii. Studiile multiple au demonstrat ameliorarea ridurilor fine, hiperpigmentarea patimita, rugozitatea tactila si gravitatea. Aceste rezultate sunt sustinute atat de productia de colagen, cat si de cresterea proliferarii.

Cum functioneaza luminile?
Terapia este folosirea unor lungimi de unda specifice de lumina care dau energie si sunt folosite in multe aplicatii. Aceasta este cunoscuta sub denumirea de Photon Therapy. LED-ul ilumineaza dioda, diodele arunca energie in forma de lumina, aceste mici diode sunt compacte, durabile, puternice, luminoase, eficiente si sunt folosite pentru a ucide bacteriile care cauzeaza loc.

Ce poate face LED-ul pentru piele?
1. Ucideti bacteriile care cauzeaza pete si cosuri.
O alternativa mare la medicamentele pe cale orala
3.Probleme de prevenire
4.Minimizati cicatricile


Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.