• -200,00 lei
Aparat masaj cu lumina laser...
Aparat masaj cu lumina laser...
Aparat masaj cu lumina laser...
Aparat masaj cu lumina laser...
Aparat masaj cu lumina laser...
Aparat masaj cu lumina laser...
Aparat masaj cu lumina laser...
Aparat masaj cu lumina laser...
Aparat masaj cu lumina laser...

Aparat masaj cu lumina laser Achedaway Cupper, functie de ventuza, control prin smartphone

In stoc
999,99 lei 1.199,99 lei -200,00 lei
cu TVA Livrare in 3-5 zile

Smart Cupper, un masaj de cupping dinamic multifuncțional, combină aspirația dinamică, masajul inteligent și terapia cu lumină roșie într-un singur dispozitiv. Este un instrument de recuperare incredibil pentru gestionarea durerii și eliberarea miofascială, o alegere perfectă atât pentru uz profesional, cât și pentru uz casnic.

CARACTERISTICI

Tehnologie dinamică de cupare - Cupperul rezistă la seturile obișnuite de cupare cu alternanță ritmică de aspirație și eliberare, care stimulează circulația sângelui mai repede către zona de cupare și accelerează procesul de recuperare.

Masaj inteligent - Oferind aspirația a 5 moduri diferite și 5 niveluri de intensitate, Cupper servește ca masaj terapeut personal și adaptează un masaj la propriile nevoi.

Terapia cu lumină roșie - lumina roșie este un bun ajutor în durere, inflamație, aducând rezultate mai rapide în vindecarea pielii și a țesutului muscular, precum și creând mai multă relaxare.

Eliberare miofascială eficientă - Combinația inovatoare a diferitelor tratamente permite un punct de declanșare eficient sau eliberare miofascială, sporind în același timp circulația, mobilitatea și flexibilitatea în doar câteva minute.

Atât de ușor de utilizat - O simplă atingere a panoului de control vă eliberează de manipulări extenuante ale mâinilor. Acum vă puteți bucura de un masaj fără efort.

Compact și portabil - Dimensiunea compactă face din Cupper un instrument perfect de recuperare pentru diverse zone, cum ar fi spatele, umărul, șoldurile, hamstring și vițeii. Îl poți purta și te poți bucura de un masaj oriunde și oricând.

 

Aplicație GRATUITĂ pentru iOS și Android - Control complet al cuppingului în palma mâinilor.

SPECIFICAȚII

Greutate: 0,44 Ibs / 200g

Dimensiuni: 3,7 × 3,7 × 2,83 țoli

Durata de viață a bateriei: 3 ore

Timp de încărcare: 2,5 ore

Intensitatea aspirației: -60 ~ 0 kPa

Lungime de undă: 63

ATENTIE: Conform politicii de returnare conform OUG nr. 34/2014 art 16 litera e si din motive de igiena si de protectie a sanatatii clientilor, produsul se poate returna doar daca nu a fost testat, folosit si desigilat!

Nu exista review-uri
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.