Aparat Medical pentru Autohemoterapie...
Aparat Medical pentru Autohemoterapie...
Aparat Medical pentru Autohemoterapie...
Aparat Medical pentru Autohemoterapie...

Aparat Medical pentru Autohemoterapie E100

In stoc
57.999,99 lei
cu TVA

Dispozitivele noastre sunt concepute pentru a produce ozon pentru uz medical prin utilizarea oxigenului în butelii, trebuie alimentate cu electricitate 220V / 230V și prin camere speciale de descărcare electrică, produc o concentrație de oxigen-ozon în concentrație variabilă și selectabilă fără întrerupere , pentru a fi utilizat exclusiv pentru tratamentul patologiilor umane, în conformitate cu metodele furnizate de protocoalele terapeutice. Dispozitivele sunt echipate cu un fotometru digital cu citire în timp real și continuu, care vă permite să vizualizați cea mai mică variație pe afișajul dispozitivului, asigurând precizia maximă în prepararea amestecului oxigen-ozon.

Dispozitivul medical pentru terapia cu oxigen-ozon model E100 oferă o concentrație maximă de amestec de oxigen-ozon de 100 pg / ml și se caracterizează prin ușurința de utilizare, dimensiunea mică și ușurința de transport. Este modelul de vârf al seriei E.

La cerere, poate fi furnizat într-o valiză confortabilă * cu o carcasă pentru un cilindru de oxigen de 1 litru cu reductor de presiune ** setat la 1,5 bar. Valiza poate fi combinată cu un cărucior *** pentru a facilita transportul său.

Procedura de curățare a circuitului pneumatic de ozon rezidual are loc complet automat, trebuie doar să apăsați butonul „Stop / Wash” de pe dispozitiv, fără a fi nevoie să folosiți butonul reductorului de presiune.

Materialele în contact cu ozonul și cele utilizate pentru crearea camerelor generatoare de ozon sunt exclusiv Teflon®, Sticlă, aluminiu oxidat, oțel inoxidabil 316L și, prin urmare, rezistente la ozon.

Dispozitivul medical este construit în toate părțile sale în compania noastră situată în Brandizzo (TO) și este 100% MADE IN ITALY.

Pentru funcționarea corectă a dispozitivului medical aveți nevoie de: oxigen medical în butelii sau de la instalație, alimentare de 220V / 230V 50Hz.

Curent absorbit maxim: 0,15 A.

Produce un amestec oxigen-ozon între 1 și 100 pg / ml obținut din oxigen medical la o presiune de intrare de 1,5 bar.

Procedura de curățare a circuitului pneumatic este automată.

Pot fi selectate trei niveluri de putere aplicate tubului generator de ozon.

Nu exista review-uri

Iti mai recomandam si

Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.