Aparat Medical pentru Autohemoterapie...
Aparat Medical pentru Autohemoterapie...
Aparat Medical pentru Autohemoterapie...
Aparat Medical pentru Autohemoterapie...

Aparat Medical pentru Autohemoterapie E80

In stoc
53.499,99 lei
cu TVA

Dispozitivele noastre sunt concepute pentru a produce ozon pentru uz medical prin utilizarea oxigenului în butelii, trebuie alimentate cu electricitate 220V / 230V și prin camere speciale de descărcare electrică, produc o concentrație de oxigen-ozon în concentrație variabilă și selectabilă fără întrerupere , pentru a fi utilizat exclusiv pentru tratamentul patologiilor umane, în conformitate cu metodele furnizate de protocoalele terapeutice. Dispozitivele sunt echipate cu un fotometru digital cu citire în timp real și continuu, care vă permite să vizualizați cea mai mică variație pe afișajul dispozitivului, asigurând precizia maximă în prepararea amestecului oxigen-ozon.

Dispozitivul medical pentru terapia cu oxigen-ozon model E80 asigură o concentrație maximă de amestec de oxigen-ozon de 80 ug / ml și se caracterizează prin ușurința de utilizare, dimensiunea redusă și ușurința de transport. Este modelul intermediar al seriei E.

La cerere, poate fi livrat într-o valiză confortabilă cu o carcasă pentru un cilindru de oxigen de un litru cu reductor de presiune setat la 1,5 bar. Valiza poate fi combinată cu un cărucior pentru a facilita transportul său.

Procedura de curățare a circuitului pneumatic de ozon rezidual are loc complet automat, doar apăsați butonul „Stop / Wash” de pe dispozitiv dacă trebuie să utilizați butonul reductorului de presiune.

Materialele în contact cu ozonul și cele utilizate pentru crearea camerelor generatoare de ozon sunt exclusiv Teflon®, Sticlă, aluminiu oxidat, oțel inoxidabil 316L și, prin urmare, rezistente la ozon.

Dispozitivul medical este construit în toate părțile sale de compania partenera situată în Brandizzo (TO) și este 100% MADE IN ITALY.

Pentru funcționarea corectă a dispozitivului medical, sunt necesare următoarele: oxigen medical în cilindri sau din implant,

Alimentare 220V / 230V 50Hz.

Curent maxim absorbit 0,15 A.

Produce un amestec oxigen-ozon de 1 până la 50 pg / ml obținut din oxigen medical la o presiune de intrare de 1,5 bar.

Poate fi configurat în funcție de nevoile clienților cu trei niveluri de calibrare:

• de la 1 la 30 pg / ml

• de la 1 la 40 pg / ml

• de la 1 la 50 pg / ml

Procedura de curățare a circuitului pneumatic este manuală.

Este posibil să selectați două niveluri de putere aplicate grupului generator de ozon.

Nu exista review-uri

Iti mai recomandam si

Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.