Aparat terapeutic pentru tratarea...
Aparat terapeutic pentru tratarea...
Aparat terapeutic pentru tratarea...

Aparat terapeutic pentru tratarea durerilor de cap

In stoc
1.499,99 lei
cu TVA

Acest dispozitiv medical este conceput pentru tratarea și prevenirea durerilor de cap ale migrenei. Poate reduce considerabil sau înlocui consumul de medicamente care produc efecte secundare. S-a dovedit eficientă împotriva durerilor migrene, fără efecte secundare.

Cele mai multe dureri de cap și migrene implică nervul trigeminal. Ramura sa superioară se termină la ieșirea soclului ochiului, sub pielea frunții.

Un electrod adeziv este poziționat pe frunte și se conectează la acesta. Prin electrod, generează micro-impulsuri precise pentru a stimula capăturile nervoase ale nervului trigeminal.

Neurostimularea nervului trigeminal produce un efect relaxant. Repetarea regulată a acestui efect relaxant ajută la reducerea numărului de atacuri de dureri de cap și migrenă.

Aparatul este neurostimulatorul trigeminal extern. Acționează stimulând nervul trigeminal folosind un electrod care este aplicat pe frunte. Acesta este locul în care cele două ramuri esențiale ale nervului trigeminal (supratrochlear și supraorbital) se extind mai mult pe suprafața pielii.

Celulele musculare și celulele nervoase sunt singurele două tipuri de celule care răspund bine la stimulul electric: BS-RL-L a fost proiectat să funcționeze în mod specific asupra celulelor nervoase afectate de durere.

Aparatul funcționează prin introducerea unor impulsuri electrice sigure și nedureroase, care să acționeze asupra chiar nervilor care transmit durerea migrenei, o bifurcare a nervilor cunoscută sub numele de nervul trigeminal. Adesea denumit „marele nerv senzorial al capului și gâtului”, nervul trigeminal este un mecanism producător de endorfine care transportă informații despre atingere, temperatură, percepție și durere de pe față și scalp până la trunchiul creierului.

Designul brevetat acoperă această bifurcație și, prin urmare, acționează asupra părții principale a nervului trigeminal. Printr-un electrod care acoperă mijlocul frunții, susține o legătură constantă între nervii specifici durerii de migrenă și impulsurile electrice pe care le generează. Aparatul transmite impulsuri electrice extrem de specifice și perfect adaptate pentru a stimula în siguranță nervul trigeminal.

Aparatul generează impulsuri electrice foarte precise pentru a stimula selectiv fibrele nervoase. Deoarece impulsurile sunt produse foarte lent, ele sunt practic imperceptibile. Tehnologia avansată permite unui mecanism de feedback electronic să ajusteze impulsurile electrice la cerințele specifice ale utilizatorului individual pentru eficacitate și confort personalizat.

Aparatul stimulează în mod specific producția de endorfine și fibrele nervoase sensibile la atingere ale nervului trigeminal. Aparatul crește intenționat producția de endorfine și afluxul de sensibilitate la atingere - un mecanism numit Gateway Control System - ambele sunt crescute până la punctul de a nu lăsa niciun spațiu pentru influxul stimulului durerii. Cu un nivel mai mare de endorfine, pragul de declanșare al durerilor de cap sau al durerii de migrenă este modificat prin blocarea parțială a intrării durerii de migrenă în sistemul nervos.

Avantaje: Prevenirea durerii: un program de prevenire conceput pentru a crește producția de endorfine și crește pragul declanșator al durerii; Fără efecte secundare: opriți în funcție de calmante și de efectele secundare care produc medicamente. Poate înlocui sau reduce consumul de medicamente calmante, fără efecte secundare; Ameliorarea eficientă a durerii: un program blochează durerea și asigură alinare în timpul atacurilor; Reduce stresul: un program anti-stres produce relaxare generală și un puternic sentiment de bunăstare.

Nu exista review-uri

Iti mai recomandam si

Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.