Aparatura masaj si fizioterapie


Aparate masaj - aparate fizioterapie - preturi incepand de la 49,99 lei

Un aparat de recuperare medicala este destinat exercitiilor de recuperare a zonele afectate, prin miscare pasiva, aplicatii in recuperarea post operatorie sau recuperare medicala. Aparatele de masaj si fizioterapie pot fi utilizate atat in pozitie sezand cat si culcat pe spate, in functie de nevoile dvs. si afectiunile pe care doriti sa le tratati. La noi gasiti cele mai bune produse din gama - aparat recuperare medicala.

Mai multe informatii...

Aparate masaj – alege cu incredere dispozitivul potrivit pentru tine

Aparatele de fizioterapie si masaj fac parte din categoria dispozitivelor medicale de recuperare, fiind destinate ameliorarii si vindecarii zonelor afectate. Acestea se folosesc prin miscare pasiva in recuperarea post operatorie, precum si in tratarea durerilor comune pe care alte aparate profesioniste, precum cele de fitness, nu le pot ameliora. Pe site-ul nostru vei gasi o varietate de aparate de fizioterapie si masaj care folosesc impulsuri electrice, vibratii, impulsuri EMS, caldura, terapie cu lumina infrarosie, ridicarea presiunii aerului sau tratament magnetic. Astfel, poti alege cel mai bun aparat de masaj in functie de nevoile tale.

Aparatele de masaj si cele de fizioterapie pe care le gasesti in oferta noastra vin in intampinarea problemelor tale, fiind usoare si practice. De la cele mai simple si eficiente pana la cele care folosesc tehnologie inovativa, acestea te ajuta sa scapi de durerile musculare sau tensiunile acumulate pe parcursul zilei. Dispozitivele sunt dedicate unor zone anume (aparate masaj picioare, masaj cervical, pentru zona lombara etc.), precum si pentru tot corpul.

Aparate de fizioterapie la tine acasa

Gasesti in oferta noastra cele mai bune aparate de fizioterapie si recuperare medicala profesioniste, recomandate de chiropracticieni, fizioterapeuti si ortopezi. Te poti bucura de beneficiile aparatelor profesioniste de fizioterapie chiar la tine acasa!

Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.