Cadre ortopedice, carje si bastoane


Descopera oferta de carje, bastoane si cadre ortopedice de calitate – doar pe ArtroMedicale.ro!

In cazul celor mai comune afectiuni de tip ortopedic, bastonul este cel mai bun prieten al pacientului. Totodata, bastoanele si carjele nu sunt singurele echipamente de care ai nevoie pentru a te putea deplasa in siguranta si fara efort. Ai nevoie si de cadre ortopedice concepute special pentru diferite afectiuni si cu diferite roluri in recuperarea pe care o parcurgi.

Mai multe informatii...

Iata ce iti punem la dispozitie – cu ajutorul unor producatori de renume din industrie!

Carje, bastoane, cadre ortopedice si nu numai

Gama noastra variata de produse include atat echipamente pentru uz profesional, cat si pentru uz casnic, dupa caz. Daca vrei sa-ti echipezi cabinetul ortopedic sau sa ai un magazin online pe care te poti baza mereu, indiferent de produsele necesare, poti avea incredere in calitatea oferita de ArtroMedicale.ro!

Oferta noastra include:

 • Scaune si suporturi de baie si toaleta;
 • Scaune de toaleta portabile;
 • Scaune ajutatoare;
 • Cadre ortopedice mobile;
 • Scaune de camera;
 • Bastoane ortopedice si carje ortopedice reglabile;
 • Carje de antebrat;
 • Banchete pentru dus;
 • Sine de siguranta;
 • Elevatoare electrice;
 • Pedaliere pentru exercitii de recuperare.

Dupa cum poti observa, scaunele si cadrele sunt cele mai comune tipuri de echipament ortopedic. Acest lucru se datoreaza faptului ca fiecare afectiune are necesitatile sale – poti avea nevoie de cadre ortopedice fixe sau mobile, ori de un baston ortopedic mobil, printre altele.

Care sunt beneficiile unor asemenea echipamente ortopedice?

Contrar opiniei publice, acest tip de echipamente nu este folosit doar de varstnici. Mereu pot aparea situatii cand esti nevoit sa le folosesti – sau sa le recomanzi ca si medic. De exemplu, poti avea nevoie de o pereche de carje ortopedice chiar si dupa o luxatie a gleznei.

Principalul beneficiu al echipamentelor ortopedice de calitate superioara este faptul ca acestea grabesc semnificativ procesul de vindecare. Totodata, daca sunt folosite conform instructiunilor medicului, te pot ajuta si sa eviti inrautatirea conditiei tale.

Tocmai de aceea ai nevoie de produse de calitate la un pret avantajos. Din fericire pentru tine, oferta noastra prezinta aceste doua caracteristici extrem de importante. Nu va trebui sa cauti carje pret online – magazinul nostru vine cu cele mai bune preturi.

Cum se folosesc echipamentele ortopedice?

In primul rand, trebuie mentionat faptul ca ar trebui sa iti achizitionezi un produs de tip ortopedic doar la recomandarea medicului. Desigur, atunci cand vine vorba de bastoane ortopedice, carje si afectiuni minore (luxatii, de exemplu), le poti achizitiona fara o recomandare de la specialist.

Pe de alta parte, cadrele ortopedice pot face parte din prescriptii pentru anumite boli. Deci, recomandarea medicului este extrem de importanta. Totodata, acesta iti va arata si modul corect de a utiliza astfel de echipamente.

ArtroMedicale.ro iti pune la dispozitie mult mai multe produse, nu doar carje ortopedice si echipamente similare. Pe site-ul nostru poti gasi si orteze, aparate de masaj, paturi spital, concentratoare de oxigen, aparate fitness si asa mai departe.

Mai mult, oferta noastra cuprinde atat produse profesionale, concepute pentru cabinete si centre medicale, cat si produse pentru uz casnic sau personal. Indiferent de situatie si de afectiunea ortopedica, noi te putem ajuta.

Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.