• Numai online
Aparat de Slabit cu Lumina...
Aparat de Slabit cu Lumina...
Aparat de Slabit cu Lumina...
Aparat de Slabit cu Lumina...
Aparat de Slabit cu Lumina...
Aparat de Slabit cu Lumina...

Aparat de Slabit cu Lumina Infrarosie, Vibromasaj, Modelare Corporala, Portabil

1 Review-uri
Stoc epuizat
999,99 lei
cu TVA

Aparat pentru modelare corporala, cu lumina infrarosie.

 

Aparatul elimina tensiunile din corp, imbunatateste circulatia sangelui, reduce celulita si intinereste pielea. Este usor si simplu de manevrat, usor de folosit cu multiple posibilitati de masare.

 

Este un aparat de masaj care va va transforma corpul fara efort sau exercitii obositoare, va deveni aliatul dumneavoastra numarul 1 in lupta impotriva grasimilor, muschilor netonifiati si pielii lasate.

      Energia termică generată de impulsul de înaltă frecvență de 500 kHz va micsora colagenul și va atinge efectul de strângere a pielii, îmbunătățirea ridurilor și reducerea greutății prin regenerare continuă și recombinarea odată cu trecerea timpului. De asemenea, dispozitivul este prevăzut cu patru niveluri de funcție RF variind de la puternic la slab, ceea ce permite utilizatorilor să ajusteze nivelul în conformitate cu propriile necesitati

Funcție LED: Lumină roșie cu lungimea de undă de 625 nm prezintă puritate ridicată.

Mod de consolidare a pielii: aparatul poate folosi lumina infrrosie, frecventa radio pentru a ajunge la stratul de derma si pentru a elimina grasimea si pentru a duce la pierderea rapida in greutate.

Lumina roșie poate îmbunătăți vitalitatea celulelor, promovează metabolismul celulelor, face ca pielea să elibereze o cantitate uriașă de colagen și țesut fibros pentru auto-umplere. Astfel aspectul pielii devine mai frumos si mai tanar, pielea devenind mai ferma, iar grasimea se diminueaza vizibil. Micro-vibrația stimulează celulele, stârnind un efect accelerat de întinerire Funcția EMS EMS stimulează mușchiul.

Caracteristici:

Patru funcții ca RF, Cavitarea EMS și LED-ul pot fi utilizate separat și în combinație RF + LED; RF + CAVITARE; CAVITARE + LED; LED + CAVITARE + RF, RF + EMS, RF + EMS + CAVITARE + LED

Dispozitivul este aplicabil pentru următoarele părți: fața brațului, burtica, partea din față a piciorului, interiorul piciorului, spate, talie, șold, interiorul gambei

* Mod de modelare: foloseste vibratia pentru a transmite instructiunile de miscare straturilor de grasime, arde grasimea si modeleaza curbele corpului pe pielea ferma. * FUNCTIA DE FRECUTIE RADIO: RF au efect asupra colagenului si a strangerii pielii. * Mod de ardere a grasimilor: Frecventa inalta poate patrunde in stratul de grasime al organismului, promovand arderea grasimilor subcutanate si excluzand afara din corp. * Instrumentul de reducere a grasimilor sonice poate spori permeabilitatea pielii.Firmarea si ridicarea, face pielea moale si neteda. Este de asemenea bun pentru imbunatatirea circulatiei sangelui, a metabolismului. Mod de consolidare a pielii: aparatul gras poate folosi lumina rosie, frecventa radio pentru a ajunge la stratul de derma pentru a elimina ridurile si pierderea rapida in greutate. * Mod de modelare: foloseste vibratia pentru a transmite instructiunile de miscare straturilor de grasime, arde grasimea si modeleaza curbele corpului pe pielea ferma. * FUNCTIA DE FRECUTIE RADIO: RF au efect asupra colagenului si a strangerii pielii. * Mod de ardere a grasimilor: Frecventa inalta poate patrunde in stratul de grasime al organismului, promovand arderea grasimilor subcutanate si excluzand afara din corp. * Instrumentul de reducere a grasimilor sonice poate spori permeabilitatea pielii.Firmarea si ridicarea, face pielea moale si neteda. Este de asemenea bun pentru imbunatatirea circulatiei sangelui, a metabolismului.

1 Review-uri

Foarte fain
Foarte util. Recomand
la

Iti mai recomandam si

Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.