0Item(s)
0 produse Vezi Cos

Nu sunt produse in cos.

Product was successfully added to your shopping cart.
Anteriorul

Irigator Bucal Travel Kit Pro- Portabil, Autonomie 20 zile - 2-3min/zi, 210ml, 5 capete, 1800 oscilatii/min, Alb/Albastru

Anteriorul

Irigator Nazal WaterPulse 300ml - Recomandat in toate afectiunile sinusale, Igiena si tratament, Albastru

Irigator Bucal Waterpulse V500 - Portabil, Autonomie 20 zile - 2-3min/zi, 200ml, 3 viteze, 4 capete, 1400 oscilatii/min, Negru

Prezentare

Irigator bucal Waterpulse V500, este ideal pentru cei carora nu le place sa foloseasca ata dentara zilnic si pentru pacientii cu bracketuri, implanturi dentare, coroane si punti metalo-ceramice sau pentru cei diagnosticati cu afectiuni parodontale.
Contacteaza-ne

Plata online cu cardul pana la 6 rate!

Waterpulse Cordless Plus (V500), dus bucal, este ideal pentru cei carora nu le place sa foloseasca ata dentara zilnic si pentru pacientii cu bracketuri, implanturi dentare, coroane si punti metalo-ceramice sau pentru cei diagnosticati cu afectiuni parodontale. Produsul este recomandat pentru cei care calatoresc mai mult si au mai putin loc in bagaje. Se incarca ca un telefon mobil si se foloseste timp indelungat (pana la o saptamana).

Dusul bucal Portabil Waterpulse V500 este fara fir si se alimenteaza pe baza de acumulatori.

Waterpulse Water Flossers sunt inventatorii dusului bucal si va ofera o combinatie unica de apa cu presiune si pulsatii. Aceasta combinatie maseaza si stimuleaza gingiile, indepartand placa si bacteriile dintre dinti si sub gingival, din zone unde periuta de dinti si ata dentara nu ajung.

Waterpulse este singurul brand din lume care a dovedit in peste 50 de studii clinice ca este mai eficient in indepartarea placii dentare decat periajul si folosirea atei dentare. Dusul bucal Waterpulse folosit cu capatul de curatare ortodontic este de 3 ori mai eficient in indepartarea placii dentare din jurul bracketurilor.

Dusul bucal Waterpulse Cordless Plus (V500) vine insotit de 4 capete de curatare, maner ergonomic anti alunecare, rezervor usor de umplut, fara sa fie nevoie sa il demontati de pe aparat. Dusul este prevazut cu 2 presiuni, una pentru gingii sensibile si a doua pentru curatare precisa. Presiunea maxima este de 70 psi.

Dusul bucal Waterpulse Portabil V500 Plus include:

 • varf classic (2)
 • curatator pentru limba (1)
 • varf Plaque Seeker (1)
 • 3 trepte de presiune
 • 2 programe (curatare si masaj)
 • 1200 oscilatii / min
 • presiune 60-120 psi
 1. Foarte bun trimis de Marius pe 21.12.2019
  Calitate
  Valoare
  Pret

  Îmi place,e foarte tare

Spune parerea ta

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Calitate
Valoare
Pret