• -20,00 lei
Guler 3C pentru Elongatie Cervicala -...
Guler 3C pentru Elongatie Cervicala -...
Guler 3C pentru Elongatie Cervicala -...
Guler 3C pentru Elongatie Cervicala -...
Guler 3C pentru Elongatie Cervicala -...

Guler 3C pentru Elongatie Cervicala - Corectia coloanei, Elimininare dureri, Gonflabil

2 Review-uri
Stoc epuizat
49,99 lei 69,99 lei -20,00 lei
cu TVA

Dispozitiv medical clasa I recomandat conform avizului Nr. 6650/2019

ANMDMR

Zona cervicala este locul unde se acumuleaza cea mai mare parte a tensiunilor zilnice: stresul, concentratia, oboseala, pozitia incomoda, contractiile paravertebrale, etc. Gulerul de elongare 3 este un tratamengt eficient pentru durerile cervicale si de umeri Este un dispozitiv de elongare cervicala folosit ca si tratament in terapia fizica pentru a ajuta la tratarea disconfortului gatului si a radiculopatiei cervicale.

Este o abordare noua pentru tratarea durerii gatului prin reducerea presiunii gravitationale cauzata de greutatea capului uman. Gulerul se foloseste de un sistem bazat pe expansiunea longitudinala ridicand usor capul in sus, astfel, se produce o detensionare a imbinarilor intervertebrale ( discurile de la nivelul coloanei cervicale ). Elimina durerea cervicala relaxand rapid musculatura si sistemul nervos dupa activitatile zilnice: stres, postura incorecta, oboseala, tensiune, etc.

Reglabil pentru toate dimeniunile gatului, cu utilizare in uz terapeutic personal!

Elongația este o terapie modernă ce și-a dovedit clinic eficiența în diverse tipuri de hernii de disc, deshidratări și protruzii discale, sindrom fațetar, discopatii lombare sau alte probleme ale coloanei vertebrale. Nu prezintă niciun fel de risc sau efecte adverse și este coniderată o alternativă eficientă pentru tratarea afecțiunilor coloanei.

Elongația vertebrală înseamnă tracțiune sau întinderea unor regiuni ale coloanei, făcute pentru a scădea presiunea intervertebrală și, prin urmare, pentu a realinia coloana. Este o terapie modernă care se aplică cu echipamente specializate, care produc decompresia.

Usor de folosit si eficient !

Elimina durerea cervicala rapid relaxand musculatura si sistemul nervos dupa perioade sau activitati zilnice de stres, oboseala sau posturii incorecte fiind cel recomandat tratament medical controlat in urmatoarele afectiuni cervicale:

  • SPONDILOZA
  • HERNIE CERVICALA
  • DISCOPATIE VERTEBRALA CERVICALA
  • SINDROM VERTIGINOS
  • TORTICOLIS

Mod de utilizare:

Se fixeaza in jurul gatului, se prinde, se cupleaza pompita, iar cand vreti sa incepeti tratamentul umflati gulerul cu ajutorul acesteia. Se recomanda elongatie moderata 15-20 minute de 2 -3 ori/zi ca si tratament sau ori cate ori simtiti discomort la nivelul cefei.

Aprobat FDA CE ISO top calitate!

Dispozitiv medical clasa I recomandat conform avizului Nr. 6650/2019

ANMDMR

86
2 Review-uri

Foarte bun!!!????????????????????
Foarte eficient!Recomand!!!????????????????
la

Un produs care merita!
Am achizitionat acest produs, si pot spune ca sunt multumit de el. Multumesc!
la

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Iti mai recomandam si

Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.