• Numai online
  • -1.000,00 lei
Centura slabit talie cu laser...
Centura slabit talie cu laser...
Centura slabit talie cu laser...
Centura slabit talie cu laser...
Centura slabit talie cu laser...

Centura slabit talie cu laser infrarosu si ultrasunet COZING S01

In stoc
2.399,99 lei 3.399,99 lei -1.000,00 lei
cu TVA

Avantaje:

1. Nu trebuie sa il tineti in mana, ușor de folosit; Dimensiuni mici, ușor de transportat, ușor de utilizat: designul este genial și se potrivește pentru forma corpului uman.
2. Intensitatea și funcția pot fi ajustate în funcție de preferinta.
3. Îmbină grăsimile care ard, frecvente radio, grăsimea cu raze ultrasonice, masajul de frământare, vibrațiile de înaltă frecvență, căldura infraroșie și iradierea cu laser într-o singură centură și efectul de slăbire, evident. Metoda de reabilitare a terapiei fizice, fără efecte secundare, fără traume, neinvazive.

Factorii care accelereaza slabirea:

1. Iradiere cu laser: îmbunătățirea deformării celulelor și a capacității de transport a oxigenului, îmbunătățirea fluxului de sânge și vâscozitatea, îmbunătățirea parametrilor reologiei sanguine. Diminuarea inflamației, reducerea vâscozității sângelui și a lipidelor din sânge. De asemenea, repara țesutul și celulele deteriorate.
2. Ultrasonic: celula de grăsime poate fi rupta de ultrasunete, iar detoxifierea limfatică ar putea fi crescută. Timpul de vibrație este de 1 000 000 / sec din mecanismul cu ultrasunete, astfel încât vibrația va afecta fiecare parte de contact și joacă un rol unic în masajul celulelor, metabolizarea celulelor poate fi promovată, activitatea celulelor poate fi crescută, circulația sângelui poate fi accelerat, nutriția țesutului pielii poate fi îmbunătățită. Astfel ajuta la flexibilitatea pielii.

3. Frecventa radio:

    A. Pierderea în greutate radio face contracția colagenului de căldură și va regenera și reorganiza continuu odată cu timpul, astfel încât să obțină o compactare a pielii și pierderea în greutate;
    B. Funcția frecventei radio a mașinii cu trei niveluri de forțe și grad, pentru a accelera metabolismul grăsimilor, reduce eficient circumferința taliei, șoldului și așa mai departe

4. Lumina laser: penetrarea este de 1cm până la 7cm, promoveaza circulația sângelui, iar energia laser ar putea fi absorbită rapid de celule.
5. Vibrații de înaltă frecvență: prin oscilatorul de vibrații pentru a produce o undă de vibrație de 100 de ori / sec, apoi transmise părților de contact ale corpului și va genera vibrația moale în jurul părților de atingere, făcând țesutul și mușchiul subcutanat să se relaxeze, pentru ca corpul să fie ușor.

VIDEO DE PREZENTARE :
https://www.youtube.com/watch?v=5ES14pwzRiI&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=dRMbvQL-D5g&feature=emb_rel_end

Nu exista review-uri

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Iti mai recomandam si

Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.