Laser terapeutic MW510 - Portabil

Laserterapia a cunoscut o dezvoltare continua in ultimii ani. Energia luminoasă absorbită de ţesuturile pacientului declanşează modificări biologice la nivelul celular care duc la intensificarea circulaţiei sangvine locale; înlătură temporar durerea şi rigiditatea din muşchii minori şi articulaţii; relaxează muşchii şi înlătură spasmele musculare; înlătură temporar dureri minore şi anchilozări asociate cu artrita.

Terapia prin laser este o forma de tratament mai eficienta decat fizioterapia traditionala sau tratamentele medicamentoase.

Tricouri LED la Super Pret

Tricouri cu led potrivite pentru orice varsta, fie ca esti adult sau copil. Tricoul cu led este un nou concept aparut in materie de haine, interesant si amuzant.

Iesiti in evidenta si atrageti toate privirile cu un simplu detaliu care va transforma o tinuta normala in una super cool. Led-urile se aprind in functie de sunetele emise de voce, sau de muzica, acasa, in parc, la petreceri, festivaluri sau in club.

Va asteptam sa vizionati catalogul nostru de produse pe link-ul de mai jos.

Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.