0Item(s)
0 produse Vezi Cos

Nu sunt produse in cos.

Product was successfully added to your shopping cart.

Despre noi

Produsele ortopedice comercializate de către Arthromac Distribution SRL, dețin avizul de funcționare ANMDM nr. 6650 din 30.09.2019. În conformitate cu art. 926 din Legea nr. 95/2006.

Despre noi

Magazinul nostru de echipamente ortopedice de serie si personalizate situat in Drumul Gura Calitei, nr 4-32, Bl 4, Scara B, Etaj 11, Ap 152, Sector 3, Bucuresti, ofera celor interesati suporturi cervicale, suporturi lombare si corsete pentru coloana, ideale petru a calma si preveni durerile cronice sau acute de spate, cauzate de o pozitie ortostatica incorecta, boli, accidente sau interventii chirurgicale specifice.

Specialistii nostri va stau la dispozitie pentru a oferi cu profesionalism toate informatiile ce va intereseaza cu privire la oferta de produse ortopedice eficient a fi purtate pentru reabilitarea medicala pre si postoperatorie, precum si in timpul activitatilor zilnice de rutina, activitatilor sportive.

Produsele noastre din gama suporturilor sunt ideale pentru corectarea posturii, in caz de laxitate a ligamentelor, lumbago, sciatica, luxatii, prevenirea unor complicatii postoperatorii.

Va oferim cele mai noi articole ortopedice capabile sa amelioreze diverse patologii osoase, articulare si musculare, precum si patologii circulatorii si viscerale.

Suntem in masura sa va furnizam pe comanda orice tip de suport cervicala, suport lombar sau corset pentru coloana, pe baza prescriptiei medicale.

Produse Recomandate