Echipamente ortopedice


Descopera oferta de produse Arthromac a magazinului online ArtroMedicale.ro!

Cand administrezi un cabinet sau centru ortopedic profesional, nu ai nevoie doar de orteze, cadre ortopedice, carje si asa mai departe. Nu toate afectiunile de tip ortopedic pot fi rezolvate cu echipamente medicale de acest tip. In unele cazuri, vei avea nevoie si de produsele Arthromac disponibile in oferta noastra.

Mai multe informatii...

Aceste produse sunt destinate uzului profesional, daca putem spune asa si implica un tratament mai complex al afectiunilor ortopedice.

Ce produse Arthromac iti punem la dispozitie?

Magazinul nostru online dispune de urmatoarele tipuri de produse:

  • Arthromac 3% - aceasta este o solutie vascoelastica intraarticulara menita tratamentului osteoartritei de intensitate moderata si severa. Substanta are un efect ce dureaza peste 12 luni.
  • Kit PRP – kiturile de tip PRP se folosesc la ingrijirea plasmei imbogatita cu trombocite autologe. Sunt destinate cabinetelor profesionale de ortopedie.
  • Centrifuga Genesis – tot din oferta Arthro Mac face parte si centrifuga de laborator Genesis. Destinata ortopediei si recuperarii medicale, centrifuga extrage plasma imbogatita trombocitara. Ideala pentru tratare tendon, artroza, epicondilita si afectiuni similare.

Echipamentele de terapie Arthromac pot schimba viata pacientilor tai. Mai mult decat atat, pot schimba si perceptia acestora asupra cabinetului tau ortopedic. Cu ajutorul produselor Arthro Mac din oferta noastra, iti poti aduce centrul sau cabinetul la un standard inalt de functionare.

Magazinul ArtroMedicale.ro iti pune la dispozitie toate tipurile de echipamente medicale si produse destinate tratarii afectiunilor de tip ortopedic. Calitate si eficienta la un pret avantajos!

Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.