• -370,00 lei
Guler NTD 1000 pentru elongatie...
Guler NTD 1000 pentru elongatie...
Guler NTD 1000 pentru elongatie...
Guler NTD 1000 pentru elongatie...
Guler NTD 1000 pentru elongatie...
Guler NTD 1000 pentru elongatie...
Guler NTD 1000 pentru elongatie...

Guler NTD 1000 pentru elongatie cervicala - Corectia coloanei, Elimininarea durerilor si stresul, Alb/Gri

Stoc epuizat
279,99 lei 649,99 lei -370,00 lei
cu TVA

Decompresia cervicala elibereaza tensiunile discului intervertebral fiind cel mai eficient tratament al afectiunilor vertebrale cervicale!

Zona cervicala este locul unde se acumuleaza cea mai mare parte a tensiunilor zilnice: stresul, concentratia , oboseala, pozitia incomoda, contractiile paravertebrale, etc.

In ameliorarea acestor dureri cercetatorii vin cu o tehnologie de inalta calitate din U.S.A. : Guler pentru elongare cervicala NTD 1000 , produs certificat FDA ( clasa dispozitivelor medicale din Statele Unite ale Americii ) , cu CE 2007/47 / CE.

Gulerul NTD 1000 este un dispozitiv de tracțiune cervicală folosit ca si tratament în terapia fizică pentru a ajuta la tratarea disconfortului gâtului și a radiculopatiei cervicale.

De ce Gulerul NTD 1000?

Fata de celelalte produse asemanatoare care doar imobilizeaza zona pentru a diminua sau evita durerea , gulerul NTD 1000 vine in ameliorarea si vindecarea acestora, de asemenea contribuind si la corectarea pozitiei spatelui implicit a coloanei vertebrale.

Datorita calitatii superioare a materialului , gulerul NTD 1000 este usor de folosit si confortabil.

Este o abordare noua pentru tratarea durerii gâtului prin reducerea presiunii gravitaționale cauzată de greutatea capului uman. Gulerul se foloseste de un sistem bazat pe expansiunea longitudinala ridicand usor capul in sus, astfel, se produce o detensionare a imbinarilor intervertebrale ( discurile de la nivelul coloanei cervicale ).

Elimina durerea cervicala relaxand rapid musculatura si sistemul nervos dupa activitatile zilnice: stres, postura incorecta , oboseala , tensiune, etc.

Indicatii:

  • SPONDILOZA
  • HERNIE CERVICALA
  • DISCOPATIA VERTEBRALA CERVICALA
  • SINDROM VERTIGINOS
  • TORTICOLIS

Mod de uilizare:

  • Ridicați ușor capul, poziționați panoul frontal direct sub bărbie
  • Împingeți panoul frontal spre gât pentru a potrivi bine gulerul și fixați ( rotiti de butonul din spate si de cele din fata )
  • Adaugati pompa si puteti incepe tratamentul

Se recomanda 15-20 minute de elongare moderata de 2 -3 ori / zi.

1234577490790
Nu exista review-uri
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.