• Numai online
Irigator Bucal Waterpulse V400 -...
Irigator Bucal Waterpulse V400 -...
Irigator Bucal Waterpulse V400 -...
Irigator Bucal Waterpulse V400 -...
Irigator Bucal Waterpulse V400 -...
Irigator Bucal Waterpulse V400 -...

Irigator Bucal Waterpulse V400 - Portabil, 240ml, 3 viteze, 4 capete, Autonomie 20 zile - 2-3min/zi, Alb/Albastru

Stoc epuizat
199,99 lei
cu TVA

Irogatorul   portabil Waterpulse Flosser (V400) este inlocuitorul perfect pentru ata dentara dar si pentru pacientii cu bracketuri (Dusul bucal Waterpulse folosit cu capatul de curatare ortodontic este de 3 ori mai eficient in indepartarea placii dentare din jurul acestora ), implanturi dentare, coroane si punti metalo-ceramice, afectiuni parodontale.

Indicatii:

·         Curatare interdentara ( elimina resturile alimentare si placa bacteriana ramase intre dinti unde periuta nu poate curata eficient )

·         Ingrijieste gingiile ( dusul bucal elimina bacteriile,tartrul si resturile alimentare din zonele subjingivale care necuratate la timp pot provoca diverse afectiuni gingivale ) 

·         Curata pungile parodontale ( dusul bucal elimina prin spalare bacteriile aflate in pungile parodontale,care cauzeaza parodontoza,cu un flux de apa si bule de aer puternic sau bland )

Waterpulse Water Flossers sunt inventatorii acestui irigator bucal si va ofera o combinatie unica de apa cu presiune si pulsatii. Aceasta combinatie maseaza si stimuleaza gingiile, indepartand placa si bacteriile dintre dinti si sub gingii, din zone unde periuta de dinti si ata dentara nu ajung. 

Waterpulse este singurul brand din lume care a dovedit in peste 50 de studii clinice ca irigtorul pentru dus bucal este mai eficient in indepartarea placii dentare decat periajul si folosirea atei dentare. 

Irigatorul pentru dus bucal portabil Waterpulse V400 este fara fir si se alimenteaza pe baza de acumulator. Cu o singura incarcare poate fi folosit chiar si o saptamana fara o a doua incrcare.

Descriere :

  • 4 capete de curatare ( varf classic (2), curatator pentru limba (1), varf Plaque Seeker (1) )

  • maner ergonomic anti alunecare

  • rezervor usor de umplut ( fara sa fie nevoie sa il demontati de pe apparat )

Mod de actionare :

  • 3 trepte de viteza

·         2 presiuni ( una pentru gingii sensibile si a doua pentru curatare eficienta )

Beneficii :

  • dinti mai albi

  • respiratie proaspata mai mult timp

  • gingii mai sanatoase

  • ajuta la indepartarea placii dentare

  • eliminarea bacteriilor ce provoaca respiratie urat mirositoare

  • curatare eficienta a aparatului dentar

ATENTIE: Conform politicii de returnare si din motive de igiena si de protectie a sanatatii clientilor, produsul se poate returna doar daca nu a fost testat, folosit si desigilat!

Nu exista review-uri

Iti mai recomandam si

Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.