• -150,00 lei
Nebulizator OLV-NO1 Portabil, astm...
Nebulizator OLV-NO1 Portabil, astm...
Nebulizator OLV-NO1 Portabil, astm...
Nebulizator OLV-NO1 Portabil, astm...
Nebulizator OLV-NO1 Portabil, astm...

Nebulizator OLV-NO1 Portabil, astm copii si adulti

In stoc
449,99 lei 599,99 lei -150,00 lei
cu TVA Livrare in 5-10 zile lucratoare

Nebulizatorul Mesh este un nou tip de atomizor, care combină caracteristicile unui atomizator cu compresie și ale unui nebulizator cu ultrasunete. Metoda sa de pulverizare folosește vibrații ultrasonice mici și construcția capului de pulverizare cu plasă. Spray este un atomizor medical de familie pentru copiii cu astm bronșic. Este ușor de transportat și utilizat oricând și oriunde. Atomizorul plasă vibrează în sus și în jos prin vibrator și stoarce lichidul prin orificiul capului de pulverizare cu plasă tip duză. Vibrații ultrasonice mici și construcție a capului de pulverizare cu plasă pentru pulverizare. În comparație cu atomizorul cu ultrasunete general, poate pulveriza la energie scăzută și poate produce particule ultrafine. Este cel mai mic și mai ușor nebulizator din lume, în comparație cu atomizatoarele medicale. Are atât compresie, cât și ultrasunete. Avantajul este că este mic pentru copiii cu astm bronșic, ușor de transportat, ușor de utilizat și complet silentios atunci când este folosit.

Caracteristicile produsului nebulizator portabil cu baterie

1.structură de pulverizare cu plasă nouă și unică. Particule ultrafine de aproximativ 3μm, pentru a obține efect de pulverizare eficient

2. Ușor și compact, ușor de luat oriunde. Oricand, oriunde poate ușura terapia prin inhalare

3. Structura științifică, cu o nouă structură de sigiliu, inhalare cu mai multe unghiuri.

4. Funcționare foarte silențioasă. Potrivit pentru utilizare acasă, clinică sau în aer liber și inhalare pe timp de noapte.

Beneficiile tratamentului prin inhalare prin nebulizare

Terapia prin inhalare prin nebulizare este un tratament topic al tractului respirator prin dispersarea medicamentului sau a apei într-o ceață sau granul suspendat într-un gaz printr-un dispozitiv de inhalare și depunerea acestuia în tractul respirator și/sau plămân prin inhalare. Prin nebulizare, se poate realiza efectul de ameliorare a bronhospasmului, reducerea sputei și prevenirea infecțiilor respiratorii. În multe boli respiratorii, cum ar fi terapia prin inhalare obstructivă cronică, medicamentele sau apa sunt dispersate prin inhalare în ceață sau particule suspendate într-un gaz și depuse prin inhalare în tractul respirator și/sau plămâni pentru a ajunge în tractul respirator. Rolul tratamentului topic. Prin nebulizare, se poate obține efectul de ameliorare a bronhospasmului, de reducere a sputei și de prevenire a infecțiilor respiratorii. Terapia prin inhalare poate fi utilizată în multe boli respiratorii, cum ar fi boala pulmonară obstructivă cronică (COPD), astmul bronșic și altele asemenea. Deoarece atomizarea are avantajele unui debut rapid al medicamentului, doze mici, concentrație locală mare de medicament și reacții adverse sistemice mai puține, atomizarea a devenit un tratament adjuvant important pentru bolile respiratorii.

Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.