Orteze membru superior: umar, cot, incheietura, deget


Orteze brat, antebrat, umar si cot – calitate si eficienta la preturi incepand de la 82,43 lei

Bratul tau este solicitat zilnic, indiferent de domeniul de activitate. Mai mult, daca ai un loc de munca ce implica activitatea intensa a zonei superioare a corpului, bratele tale rareori au parte de repaus. Asadar, trebuie sa asiguri sanatatea pe termen lung, in principal, a acestora. Poti face asta foarte usor cu ajutorul unei orteze brat care poate oferi sustinere umarului, cotului, antebratului, sau chiar si degetelor.

Mai multe informatii...

Cand ar trebui sa porti o orteza brat?

De cele mai multe ori, ortezele pentru brat se poarta in timpul recuperarii in urma unui accident sau interventii chirurgicale. In acest scop, oferta noastra include suporturi stabilizatoare si imobilizatoare pentru brat. De aceste tipuri de orteze are nevoie bratul care se afla in recuperare.

Totusi, exista si orteze moi, folosite cu rolul de a preveni accidente si leziuni la nivelul bratelor. De exemplu, sportivii apeleaza deseori la astfel de produse pentru a preveni accidentarile in timpul activitatii fizice.

Ce tipuri de orteze exista?

Dupa cum am mentionat, ai la dispozitie orteze pentru fiecare parte importanta a bratului tau – de la orteze umar pana la orteze cot si degete. Asadar, putem mentiona:

  • Orteze suport pentru cot – de obicei, acestea au rol de compresie si de tratament al epicondilitei;
  • Suporturi pentru brat – orteza antebrat are rolul de a sustine toata partea inferioara a bratului, de la cot pana la degete. Se foloseste in timpul recuperarii;
  • Suporturi si stabilizatoare incheietura – acestea au rolul de a sustine incheietura bratului si a preveni accidentarile, ori de a o stabiliza, pentru a grabi procesul de vindecare;
  • Suporturi si stabilizatoare umar – orteza umar stang sau drept poate fi folosita pentru a scadea nivelul de presiune asupra umarului. La recomandarea medicului, umarul poate fi stabilizat complet, pentru a preveni miscarea accidentala si incetinirea procesului de vindecare.

In acelasi timp, suporturile de tip stabilizator pot fi mobile sau fixe. O orteza umar drept de tip stabilizator, dar mobila, are rolul de a imobiliza complet umarul dar de a pastra o oarecare mobilitate pentru restul mainii.

Care sunt beneficiile ortezelor pentru brat?

Acest tip de orteze pot ajuta la mai mult decat doar la recuperare si prevenirea accidentelor si intinderilor. Printre beneficiile unei orteze antebrat si brat, putem enumera:

  • Imbunatatirea functiei membrului superior;
  • Reducerea nivelului de durere;
  • Imbunatatirea mobilitatii bratului;
  • Corectarea diformitatilor;
  • Prevenirea miscarilor care pot cauza rani;
  • Imbunatatirea condiitilor precum artrita, arsuri, traume, fracturi, paralizie si altele.

Echipa ArtroMedicale iti pune la dispozitie o gama larga de produse care te pot ajuta in diferite situatii. Daca esti interesat de prevenirea accidentelor sau intinderilor, iti recomandam orteze brat moi, de tip suport.

Daca esti interesat de suporturi stabilizatoare sau imobilizatoare, este important sa respecti recomandarea medicului sau sa ceri opinia acestuia in privinta purtarii unui asemenea echipament. Uzul necorespunzator al unei orteze cu rol imobilizator poate face mai mult rau decat bine – medicul te poate ajuta sa iei o decizie inspirata.

Indiferent de tipul de produs ortopedic de care ai nevoie, te poti increde in ArtroMedicale din punct de vedere al calitatii si eficacitatii produselor.

Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.