• -100,00 lei
Solutie Vascoelastica Arthromac 3%...
Solutie Vascoelastica Arthromac 3%...
Solutie Vascoelastica Arthromac 3%...
Solutie Vascoelastica Arthromac 3%...
Solutie Vascoelastica Arthromac 3%...

Solutie Vascoelastica Arthromac 3% Plus Orteza Genunchi CADOUProtectie/post-artroscopie

In stoc
800,00 lei 900,00 lei -100,00 lei
cu TVA

Cere Oferta   

  

 ANMDMR

Arthromac 3%

Solutie vascoelasctica de uz intraarticular ARTHROMAC 3%  Orgev Labortoires Paris Franta 

Cea mai eficienta si durabila solutie vascoelastica din industria farmaceutica testata in Romania pe mai mult de 10000 pacienti cu cele mai bune rezultate!

 • indicata in tratamentul osteoartritei moderat/severe, ce contine cea mai mare cantitate de substata si cea mai mare concentratie de substanta din industria farmaceutica cu efect de la 12 la 24 de luni.

Recomandare post-artroscopie la 4-6 saptamani dupa interventia operatorie(artroscopie), obtinuta prin biofermentatie naturala fara reactii adverse dovedita in peste 10000 de pacienti ce au beneficiat de tratament in Romania.

Recomandare post-artroscopie la 4-6 saptamani dupa interventia operatorie(artroscopie), eficienta si fara reactii adverse dovedita in peste 4000 de pacienti infiltrati in Romania.

Doriti un tratament eficient in boala artrozica Arthromac este solutia!

Descriere produs

 • Concentrația de HA: 90 mg / 3 ml
 • Origine HA: biofermentatie naturala 100%, fara reactii adverse
 • HA greutate moleculară: > 3 milioane Dalton în produsul sterilizat
 • Administrare: o singură injecție intraarticulară si cu recomandare post-artroscopie
 • Acțiuni: ameliorarea durerii, imbunatatirea mobilitatii, protejarea cartilajului
 • Durata efectului: peste 12 luni
 • Ambalaj primar: steril 3 ml seringă din sticlă preumplută
 • Ambalaj secundar de ambalare: sterilizată grad medical blisterul în cutie de carton
 • Depozitare: între 2°C și + 25°C
 • Termen de valabilitate: 2 ani

* Efectele produsului depinde de mai mulți factori cum ar fi severitatea osteoartritei, tipul și mărimea articulației afectate, starea pacientului și de vârsta, stilul de viață al pacientului, profilul genetic al pacientului și tehnica de injectare. Sunt indicate infiltratiile unice, monodoze Arthromac pentru a nu vatama membrana sinoviala repetat cu efecte secundare pe termen lung.

Detalii despre produs se pot gasi asemenea pe site-ul www.arthromac.com

PENTRU FIECARE ARTHROMAC 3% ACHIZITIONAT PRIMITI CADOU ORTEZA DE GENUNCHI PROTECTIE/POST-ARTROSCOPIE

Orteza de genunchi : *Cel mai eficient sistem de prindere si sustinere al patellei, stabilizator al ligamentelor ACL, PCL, LCL si MCL.

Suport pentru genunchi ajuta in cazul deviațiilor sau deformărilor aparatului locomotor. Ajută in sustinerea articulatiilor genunchiului ( femurul, meniscurile, ligamentele, platoul tibial, rotula, cartilaj articular, etc. ) după ce acestea au fost traumatizate prin entorse, luxații, fisuri, paralizat sau dupa intreventii chirurgicale pentru fracturi, rupturi de menisc, ligamente încrucișates sau leziuni de tendoane.

Recomandata de medicii ortopezi post artroscopie si in afectiuni ale meniscului!

Sistem de prindere recomandat de medicii specialisti!

Suport pune în repaus segmentul afectat, îl susține și îi dă timp de vindecare, ghideaza capsula genunchiului in pozitia adecvata. Cu un mecanism de prindere si sustinere, eficient si stabil, elimina durerile de genunchi, previne accidentarea si este recomandata postoperator(postartroscopie). Din material neopren si margini siliconate. Marime universala reglabila intre 31 - 51cm in circumferinta genunchiului.

Sustinere ferma a genunchiului!

Recomandari:

Aceasta poate fi folosita atat de oameni cu probleme ale articulatiilor genunchiului sau / si postoperator cat si de oameni care nu au avut interventii la nivelul genunchiului dar care sunt sportivi , sau petrec mult timp in genunchi, fie ca gradinaresc, muncesc in aceasta pozitie, precum parchetarii, menajerele.

De asemenea, persoanele varstnice care se confrunta cu o degenerare fiziologica a genunchiului, sau sunt supraponderali si in plus au afectate si alte articulatii, soldul de exemplu, cu deformarea mersului, ar trebui sa poarte suport in deplasarile lungi pe jos, sau la treburile casnice.

Nu exista review-uri

Iti mai recomandam si

Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.