• -300,00 lei
Pachet Laser terapeutic MW510 Pro...
Pachet Laser terapeutic MW510 Pro...
Pachet Laser terapeutic MW510 Pro...
Pachet Laser terapeutic MW510 Pro...
Pachet Laser terapeutic MW510 Pro...
Pachet Laser terapeutic MW510 Pro...

Pachet Laser terapeutic MW510 Pro Gold+Pachet Masti KN95 Gratis!

In stoc
1.499,99 lei 1.799,99 lei -300,00 lei
cu TVA

Laserterapia a cunoscut o dezvoltare continua in ultimii 10-20 de ani. Energia luminoasă absorbită de ţesuturile pacientului declanşează modificări biologice la nivelul celular care duc la intensificarea circulaţiei sangvine locale; înlătură temporar durerea şi rigiditatea din muşchii minori şi articulaţii; relaxează muşchii şi înlătură spasmele musculare; înlătură temporar dureri minore şi anchilozări asociate cu artrita.

Aparat terapie cu laser pentru ameliorarea durerilor reumatice, stimularea circulatiei sangelui, restabilirea funcției celulare normale, accelerarea regenerarii țesutului.

Terapia prin laser este o forma de tratament mai eficienta decat fizioterapia traditionala sau tratamentele medicamentoase.

Tratament non-invaziv, special proiectat pentru uz casnic, astfel puteti beneficia de terapie si tratament la dvs. acasa ori de cate ori aveti nevoie.

 

Mod de actionare:

Terapia cu laser utilizeaza lumina concentrata pentru a favoriza si accelera procesele naturale de vindecare ale organismului.

Fasciculul laser este deplasat peste piele, ceea ce permite energiei luminii (fotoni) sa penetreze tesutul si sa interactioneze cu diferite molecule (cromofori) care determina efecte biologice diferite. Produce un efect fotochimic, fototermic si fotomecanic.

Puterea de actionare este principalul factor al terapiei cu laser. "Asociația Mondială a Terapiei cu Laser" (WALT) a analizat o serie de afecțiuni comune și a completat o lista cu laserele de pe piata si puterea lor de actionare. Conform WALT, dozele recomandate variază de la 4-16 J / cm.sq. pe țesut sau pe os. Tratamentul este o combinație între puterea laserului și timpul de terapie.

Majoritatea laserelor pentru utilizare personală nu sunt suficient de puternice pentru a obține un efect semnificativ sau necesită un timp de terapie de lungă durată. Tocmai de aceea cercetatorii au conceput Laserul terapeutic portabil MW 510 PRO GOLD, cel mai puternic laser pentru terapie de uz casnic. Acesta poate furniza doza recomandată WALT în timpul terapiei de 1-15 minute.

 

Atentie : Doza şi frecvenţa tratamentului poate fi reglată în aşa fel încât să producă efectul dorit, si este stabilita de catre medic si de fizioterapeut.

Terapia cu laser oferă fotoni non-termici de lumină corpului timp de aproximativ 3 până la 8 minute de către celulele rănite. Celulele sunt apoi stimulate și răspund cu o rată mai mare de metabolism. Aceasta duce la ameliorarea durerii, circulație mai bună, antiinflamare și accelerarea procesului de vindecare.

Rezultatele variază de la pacient la pacient și majoritatea se bucură din nou de viață în câteva săptămâni. Rezultatul iradierii cu laser de intensitate redusă este restabilirea funcției normale a unității celulare.

Caracteristici:

·         Lungime de undă laser: 808 nm și 650 nm

·         Capacitatea bateriei: Baterie de litiu încorporată 5200mAh

·         Lumina laser: 3 Laser cu 808 nm; 12 Laser cu 650 nm

·         Folosirea timpului: 3-4 ore

·         Putere maxima: 2.4W

·         Mod de tratament: puls sau continuu

·         Setarea timpului: Formular de pornire 15 minute, 15-60 Minute, 10 grade ajustabile, Fiecare grad crește 5 minute

·         Putere totala:  510mW

·         Presiune atmosferică: 860 CP-1060 CP

 

Aplicații terapeutice

·         Analgezic

·         Artrita genunchiului

·         Artrita reumatoida

·         Leziuni ale sistemului de atletism

·         Leziuni moi ale țesuturilor

·         Leziuni sportive și entorsă

·         Plagă și Ulcer Acupunctura

·         Diminuează inflamația

·         Terapia de reabilitare a acupuncturii

 

Pachetul include:

 

 

 • aparat laser

 

 • incarcator

 

 • adator

 

 • manual instructiuni

 

 • geanta pentru depozitare / voiaj

 

 • ochelari protectie

 

Indicatii:

 

 

 • Analgezic

 

 • Vindecarea ranilor

 

 • Leziuni sportive

 

 • Repararea oaselor

 

 • Terapie de reabilitare

 

 • Dermatologie

 

 • Regenerarea nervilor

 

Acupunctura laser

Masca de protectie 5x respiratorie reutilizabila, 5 bucati/set

Cea mai sigura masca de protectie, confera 95 % protectie in cazul unei persoane contaminate sau de a nu transmite cat si de a nu recepta poluanti!

Capacitate hipoalergenica, filtrare Maxima. Acest respirator este indicat pentru utilizare in medii deosebit de prafuite, alegergeni, bacterii. Mastile KN95 sunt utilizate in laboratoare atunci cand se ocupa cu virusi si bacterii sau, de asemenea, in prelucrarea lemnului.

Strans pentru a preveni intrarea aerului poluat. Respiratoarele sunt potrivite pentru particule toxice, cancerigene si radioactive. Cu un grad de separare de masca pastreaza cel putin din particule atunci cand masca este asezata corespunzator.

Masca este comercializata conform Regulamentului European 2016/425 privind importul si punerea pe piata al echipamentelor de protectie certificate CE.

Material : tesatura netasuta netopita fara filtru

Model: FM80 

Produs conform standard GB2626-2006KN95

ATENTIE: Conform politicii de returnare si din motive de igiena si de protectie a sanatatii clientilor, produsul se poate returna doar daca nu a fost testat, folosit si desigilat!

Domeniu de furnizare: masca de respiratie alba 5x

Instructiuni de folosire masca coronavirus

113,123
Nu exista review-uri

Iti mai recomandam si

Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.