Paturi spital


Grabeste recuperarea cu ajutorul gamei de paturi spital din oferta ArtroMedicale!

Ca si administrator sau proprietar al unui cabinet sau centru medical de recuperare, stii biine ca ai nevoie de echipamente de calitate pentru a-ti satisface atat clientii, cat si nevoile medicale ale acestora. Atunci cand vine vorba de recuperare, mai ales pe lunga durata, sunt necesare paturi spital moderne, de calitate, rezistente si avantajoase din punct de vedere al pretului.

Mai multe informatii...

Oferta ArtroMedicale include astfel de produse. Iti punem la dispozitie de la paturi de reabilitare electrice pana la saltele medicale, chiuvete gonflabile, toppere pentru pat si cearceafuri tubulare.

Ce cuprinde oferta noastra de paturi spital?

Un pat de spital este doar inceputul atunci cand vine vorba de echiparea centrului tau de reabilitare. Tocmai de aceea, dupa cum am mentionat, iti punem la dispozitie si saltele, toppere si cearceafuri.

In categoria paturi, avem la dispozitie paturi de reabilitare controlate electric in diferite modele. Majoritatea paturilor noastre prezinta un cadru din otel si pot avea restul constructiei din lemn sau din metal. Paturile sunt pliante, deci pot fi transportate usor, daca este nevoie. Operarea acestora se face pe baza unor servomotoare de calitate, durabile si precise.

Pe langa paturi spital, iti punem la dispozitie si saltele antiescara si anti decubit, ideale pentru o recuperare lipsita de probleme. Topperele, pe de alta parte, sunt confectionate din spuma poliuretanica, pentru un grad sporit de confort.

Care sunt beneficiile unui pat de spital?

La capitolul beneficii, acestea apar de ambele parti, atat pentru pacienti, cat si pentru ingrijitori sau personalul centrului sau cabinetului medical. In primul rand, trebuie sa mentionam confortul superior, indiferent de afectiunea ortopedica – si nu numai – de care sufera pacientul.

Apoi, datorita sistemului electric, personalul tau va putea ingriji pacientii extrem de usor, fara batai de cap. Pana la urma, asa ar trebui sa functioneze orice pat bolnavi, cel putin pentru cazurile grave.

In final, un alt avantaj extrem de important este siguranta. Paturile medicale din oferta noastra sunt echipate cu un sistem de izolare termica, o siguranta secundara suplimentara, roti care pot fi blocate, sine laterale mobile care pot fi blocate si un sistem conceput pentru a preveni rasucirea cablului de alimentare. Aceste tipuri de paturi medicale ofera si protectie impotriva patrunderii apei.

Asadar, dupa cum poti vedea, siguranta este pe primul loc, urmata imediat de calitate si confort!

Unde poate fi nevoie de paturi spital?

In ciuda numelui, poti avea nevoie de astfel de paturi in aproape toate tipurile de centre medicale. Chiar si cabinetul unui medic generalist poate prezenta un astfel de pat, dar fara sistem electric, de obicei. Mai mult decat atat, pentru a oferi confort in cazurile de recuperare de lunga durata, foarte multe persoane aleg sa utilizeze un astfel de pat in propria locuinta.

Un pat de spital simplu ar trebui inclus in cabinetele medicale care se ocupa, dupa caz, cu examinarea pacientilor in amanunt. In acest caz, un sistem electric nu este necesar.

Un pat electric, precum cele din oferta noastra, sunt ideale centrelor de recuperare unde potentialii pacienti se pot interna imediat si au nevoie de tratament. Desigur, un pat confortabil cu un sistem electric bun este parte a unui tratament atunci cand ajuta la ameliorarea durerii.

ArtroMedicale.ro – magazinul online unde poti gasi echipamente medicale profesionale de cea mai inalta calitate si la un pret avantajos.

Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.