Pedalier Timago Pentru Exercitii de...

Pedalier Timago Pentru Exercitii de Recuperare Medicala TGR-R RR S005L, Forma Ergonomica, Ceas pentru Calorii, Negru/Verde

In stoc
499,99 lei
cu TVA Livrare in 5-10 zile lucratoare

LIVRARE IN 5 ZILE LUCRATOARE !

Dispozitiv medical clasa I conform avizului Nr. 8196/2022, importator si distributor exclusiv Timago Int. Group Polonia, Europa UE.

ANMDMR

Aparatul este conceput pentru pacienții cu contractură sau atrofie musculară cauzate de imobilizarea de lungă durată într-o tencuială sau prin intervenții chirurgicale. Exercitatorul de pedale este de asemenea utilizat în procesul de reabilitare a pacienților care necesită refacerea funcțiilor motorii și reînvățarea modelului corect de mobilitate pierdut prin deteriorarea sistemului neurologic. Poate fi utilizat în spitale, centre de reabilitare și acasă, ca instrument de reabilitare sau de recreere individuală.

De asemenea este echipat cu reglare a greutății, astfel încât este posibil să se adapteze exercitorul la fitnessul membrelor și să se progreseze în reabilitare.

Caracteristicile produsului:

  • cadru din oțel acoperit cu pulbere
  • buton rotativ cu rază scurtă de reglare a rezistenței
  • perfect pentru pacienți după răni extinse
  • mecanism de presiune de rezistență
  • curele de cauciuc pentru picioare
  • patru tampoane anti-alunecare din cauciuc

Dispozitiv medical clasa I conform avizului Nr. 8196/2022, importator si distributor exclusiv Timago Int. Group Polonia, Europa UE.

ANMDMR


1100424507
Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.