office@artromedicale.ro
0720 046 910
0Item(s)
0 produse Vezi Cos

Nu sunt produse in cos.

Product was successfully added to your shopping cart.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

1. Arthromac Distribution SRL  este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 704197636578/01/2017

2. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Arthromac Distribution SRL  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

3. Scopul colectarii datelor este: informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor, informarea  Cumparatorilor privind evolutia si starea Comenzilor, evaluarea  Bunurilor si Serviciilor oferite, activitatii comerciale, de promovare a  Bunurilor si Serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul  Clientului/Cumparatorului.

4. Prin completarea datelor in formularul de creare de cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Arthromac Distribution SRL , inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 704197636578/01/2017, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 3.

5. Ce date personale colectam?

  • Interactiunea cu diversele linkuri, imagini, bannere, de pe site-urile noastre
  • Informatiile furnizate de tine, direct, in cazul abonarilor, cumpararea unui anumit produs sau serviciu oferit de noi

5.1. Date furnizate de tine, in mod direct

Tu, in calitate de utilizator, ne poti furniza direct date prin formularele de contact si prin cumpararea unui produs sau serviciu oferit de noi.

5.2. Formularele includ urmatoarele campuri:

  • 5.2.1. Formularul de contact: nume, prenume, adresa de email, telefon(campul nu este obligatoriu, il puteti folosi daca doriti sa fiti sunat dupa trimiterea formularului), comentariu(mesajul ce doreste a fi transmis)
  • 5.2.2. Formularul de comanda: nume, prenume, firma(daca este cazul), adresa de email, adresa, oras, judet, cod postal, tara, telefon, parola(in cazul in care doriti inregistrarea pe site-ul nostru, parola se cripteaza si nu avem acces la aceasta)

Folosim aceste date pentru a iti putea permite accesul in contul tau de pe site-ul nostru, pentru a putea expedia comenzile inregistrate.

6. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

7. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa:, Bld.Unirii 11, va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate, deasemenea puteti cere rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conform legii 677/2011 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte; puteti cere transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

8. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.