Aparat de masaj wand
Aparat de masaj wand
Aparat de masaj wand
Aparat de masaj wand
Aparat de masaj wand
Aparat de masaj wand

Aparat de masaj wand

In stoc
3.799,99 lei
cu TVA Livrare in 5-10 zile lucratoare

Acest produs nu face parte din Clasa Dispozitivelor Medicale!

Mișcarea de balansare a sferelor aparatului permite separarea adipocitelor care sunt responsabile de țesutul fibros, care determină efectul de coajă de portocală.

Acțiunea rotativă a terapiei endosferelor funcționează ca o pompă "și eliberează țesuturile de celulită din lichide în exces și facilitează scurgerea către conectorii limfatici și glande. Aceasta permite o reducere imediată și o reoxigenare a zonei tratate.

Leagănul mecanic funcționează la micro-circulație, inducând un efect de vasoconstricție și vasodilatator care are ca rezultat o îmbunătățire a circulației sângelui în zona tratată.

Stimularea vibrantă funcționează asupra condiționării neuronale (condiționarea alfa), permite obținerea unei optimizări a tonusului muscular în zonele tratate, această stimulare făcută asupra mușchiului pentru o perioadă necorespunzătoare de timp, permite o creștere a tonusului muscular în zona actionata.

Aparatul se foloseste pentru: coapse; brate; Tratamentul cervical; genunchi; Tratamentul dorsal; solduri; Tonifiere musculară

Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.