Aparat cu Oxigen pentru Uz...
Aparat cu Oxigen pentru Uz...

Aparat cu Oxigen pentru Uz Dermatologic, Ingrijire si Infrumusetare a Tenului

In stoc
6.899,99 lei
cu TVA

Acest produs nu face parte din Clasa Dispozitivelor Medicale!


Credit module tbi bank 3.3.5

387.58 Lei x 24 rate

1. Inhalarea de oxigen  este excelenta atat pentru minte cat si pentru corp, crescand capacitatea de concentrare si mnemotecnica, reducand stresul, detoxifiant, imbunatatind performantele sportive, reducand perioada de inactivitate dupa oboseala intensa.

 

2. Infuzia de oxigen  este o metodă inovatoare și de succes care a folosit oxigen pur pentru a ajuta la pătrunderea ingredientelor active conținute în produse chiar în stratul germinativ al pielii.

 

98% din piele este alcătuită din colagen. Cu cât suntem mai în vârstă, cu atât sângele nostru transportă mai puțin oxigen, ceea ce nu va genera colagen. Între timp, umiditatea pielii pierde mult și metabolismul epidermei nu se poate desfășura în mod normal. Pe teoria reînnoirii pielii, starea fizică a pielii va fi remodelată de efectul biologic al moleculei de oxigen pur și al moleculei de clorură de sodiu. Pentru a curăța temeinic murdăria din interiorul pielii și pentru a ucide bacteriile anaerobe, între timp, umiditatea, oxigenul și alți nutrienți pot fi furnizate pielii, sunt, de asemenea, solicitate regenerarea și rearanjarea colagenului.

 

3. Funcția de oxigen a.

a.Pistol de pulverizare cu oxigen:  în combinație cu esența, instrumentul produce oxi-hidrogen, care poate fi pătruns rapid în derm prin injecție de înaltă presiune.

b.Injector de oxigen:  Combinând cu esența, instrumentul produce oxi-hidrogen, care poate fi pătruns rapid în derm prin injecție de înaltă presiune.

Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.