Dispozitiv Terapie PDT pentru Fata si...
Dispozitiv Terapie PDT pentru Fata si...
Dispozitiv Terapie PDT pentru Fata si...
Dispozitiv Terapie PDT pentru Fata si...
Dispozitiv Terapie PDT pentru Fata si...
Dispozitiv Terapie PDT pentru Fata si...

Dispozitiv Terapie PDT pentru Fata si Corp , 4 Culori Led, Anti Acnee, Anti Imbatranire, Tonifiere

Ultimele produse in stoc
7.900,00 lei
cu TVA

Livrare la 11 zile

Tratament facial si corporal inovator. Foloseste lumina Led in tratarea afectiunilor de la nivelul fetei.

     Terapia dinamică fotonică este o tehnologie nouă, care folosește puterea fotonului pentru a face întreținerea și tratarea pielii, pentru a transfera energia ușoară către energia celulară, apoi pentru a accelera creșterea celulelor și circulația sângelui, stimularea celulelor din fibre pentru a produce proteine ​​de colagen, crește elasticitatea pielii și ia parte importantă la reabilitarea îmbătrânirii și a pielii acneice, îmbunătățește pistruii.

      Promovarea creșterii colagenului pentru albirea și strălucirea pielii și reducerea liniilor fine sau a ridurilor, micșorarea porilor pentru a strânge pielea și îmbunătățirea culorii pielii pentru a permite pielii să devină mai netedă și elastică.

      Creșterea, ridicarea și strângerea pielii restabilește elasticitatea, îmbunătățește textura pielii, netezește ridurile și îmbunătățește porii.

       LED-urile oferă o metodă total naturală, non ablativă, pentru întinerirea pielii. Lumina de la LED interacționează cu celulele și le stimulează să producă o nouă lumină bio de colagen și elastină terapie. Studiile confirmă faptul că aceeași energie LED poate fi utilizată pentru a inhiba formarea de colagen, manipulând lungimile de undă, celulele pot fi activate și dezactivate.

Functii:

1. Face pielea să producă eficacitatea cosmetică a colagenului,astfel aspectul tenului devine mai strălucitor, reduce liniile fine si ridurile.

2. Astupa porii, îmbunătățind luminozitatea generală a pielii, pielea devenind mai neteda si mai elastica.

3. Stimuleaza circulatia sangelui

4. Reduce inflamația acneica.

LED Albastru: Tratament anti-acneic, inhiba glandele sebacee

LED Rosu: Reda aspectul natural al pielii, tenul devenind mai luminos si curat. Diminueaza zonele pigmentate, ofera fermitate.

LED Galben:Curatare si hidratare in profunzime

LED Verde: Stimuleaza circulatia sangelui, acumularea de colagen, si antreneaza muschii faciali

Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.