Aparat de Masaj MeiZones pentru...

Aparat de Masaj MeiZones pentru Mâini, Presopunctura, Incalzire

In stoc
749,99 lei
cu TVA Livrare in 5-10 zile lucratoare

Acest produs nu face parte din Clasa Dispozitivelor Medicale!

Culoare
  • Alb
  • Negru

Încălzește-ți mâinile și relaxează-te după o zi lungă de muncă! Acest aparat de masaj electric prin presopunctură oferă un masaj confortabil, vă oferă cea mai apropiată senzație de un masaj real al mâinii.

✔️ 6 niveluri de intensitate a masajului

✔️ 6 moduri de masaj

✔️ Ecran inteligent și intuitiv

✔️ Ușor de utilizat

✔️ Excelent pentru sezonul rece

✔️ 2 moduri de vibrație

✔️ Temporizator de funcție

Acest aparat de masaj electric cu presopunctură pentru mâini vă poate ameliora durerile musculare, masând regulat mâinile și palmele. Poate oferi căldură liniștitoare pentru a vă menține mâinile calde și umede. Acest aparat de masaj aduce un masaj intens reglabil pentru propriile mâini.

CARACTERISTICI:

Proiectat ergonomic - Cu designul său ergonomic și distribuția punctului de acupunctură, nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la gropițele de pe mâini, care vor dispărea în 10 minute după utilizarea dispozitivului de masaj al mâinilor.

  • Compresie prin masaj - Calmeaza mainile si degetele de sus in jos pentru o senzatie de relaxare. Ajută la stimularea confortabilă a mușchilor și ajută eficient la ameliorarea tensiunii tunelului carpian și a degetelor, ameliorează durerile și mâinile obosite.
  • Reîncărcabilă - Bateria litiu-ion încorporată nu trebuie înlocuită niciodată și este reîncărcabilă folosind un cablu USB furnizat.
  • Proiectat condensat - Este compact și ușor, îl puteți transporta cu ușurință oriunde.
  • Airbag cu mai multe straturi - Airbagul rulează pentru a vă masa palma și degetul pentru a vă relaxa mușchii periodic.

a

Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.