Aparata Masaj Portabil pentru...

Aparata Masaj Portabil pentru Picioare, Detoxifiere, Infrarosu, Spa, WF-300

In stoc
1.099,99 lei
cu TVA Livrare in 7-10 zile lucratoare


Credit module tbi bank 3.3.5

275.57 Lei x 4 rate

.

Piciorul este cea mai sensibilă și mai complicată parte a corpului, 12 pulsații ale corpului sunt in relatie directa sau indirecta cu picioarele. Jumătate din pulsația în talpă, mai mult de 60 de puncte și șase organe sunt strâns legate.  Aceste organe sunt singurii reprezentanți ai omologilor regionali, și anume reflexia, zona reflexiva a piciorului este un microcosmos al corpului, reprezintă punctul neutru. Acest lucru arată importanța piciorului, astfel încât piciorul este a doua inimă. Întărirea stimulării eficiente este o sănătate importantă pentru organism.

Stimularea acupunctelor picioarelor accelerează circulația sângelui, promovează reciclarea locală, promovează circulația sistemică, crește metabolismul și îmbunătățește imunitatea organismului. Prin stimularea punctelor piciorului ar putea avea un impuls nervos puternic, blocând alte patologice în centrul nervos, schimba cercul vicios al patologiei într-un virtuos cerc, prin activitatea reflexului nervos, mecanismul de pornire al corpului, activarea funcției organului. Eliberarea diferitelor factori de actionare care au jucat un rol eficient în îngrijirea sănătății.

Aparatul de protecție  folosește tehnologia occidentală a impulsurilor electrice cu teoria medicală tradițională chinezeasca a actionarii prin acupuncte, simularea computerizată a corpului uman pentru a se adapta la nevoile de 50 de proceduri unde electromagnetice. Poate alege dintre 50 de tipuri de unde electromagnetice direct proceduri pentru utilizare de orice fel. Nivelul de intensitate a valurilor de la 0 la 99 de trepte poate fi folosit pentru a satisface diferitele nevoi ale oamenilor.

Promovează circulația sângelui

Circulația sângelui umăr tratează nutrițiile și oxigenul către organele corpului și deșeurile metabolice, dioxidul de carbon transportat la rinichi, plămâni, piele etc.

Pentru a scoate la corp piciorul cel mai jos la nivelul corpului, din inimă, cea mai rapidă rată a sângelui, sângele metaboliților acizi și mineralele în ușoară acumulare și depunere și zona reflexă a picioarelor prin stimularea anormală poate induce boli asociate, masajul picioarelor îmbunătățește zona reflexă a piciorului circulația sângelui, vasodilatația, iar sângele curge mai repede, creșterea masajului picioarelor îmbunătățește în primul rând rinichii, ureterul și vezica urinară și alte organe de excreție a circulației sanguine, stimulează organele corespunzătoare a crescut funcția de excreție de reflecție îmbunătăți, de asemenea, plămâni și bronșii circulația sângelui și crește capacitatea de respirație.

Prin urmare, un masaj al picioarelor modifică circulația sângelui, crește funcția pulmonară, prin urmare, un masaj al picioarelor poate îmbunătăți circulația sângelui și poate promova schimbul de oxigen și sânge și alte deșeuri metabolice din organ.

Reglarea funcției imune

Sistemul nervos central are funcție imună față de imunitar, un dispozitiv de masaj al picioarelor poate provoca o serie de celule active de reacție neuro-psihologică și imunitate mediată celular și umoral, reglând în același timp secreția de hormon endocrin, reflectând în special splina și ganglionii limfatici, cum ar fi masaj, pentru a crește numărul total de leucocite din celulele sanguine și pentru a îmbunătăți activitatea fagocitară a limfocitelor activate și a funcției imune limfoide.

Corpul uman este un corp organic complex, integrat, rinichiul (sau locurile) au o reflexie corespunzătoare într-un picior, o zonă reflexă de masaj, reflex neural cu organul (sau partea) corespondent atunci când este legat de o ajustare corespunzătoare a rolului jucat. functia organelor.

 

Îmbunătățiți microcirculația:

Funcția principală a microcirculației este furnizarea de oxigen și nutrienți către țesuturi și eliminarea deșeurilor produse de metabolism. Dacă acest sistem nu poate funcționa normal, vor exista o varietate de boli. Cum ar fi artrita reumatoidă, mâinile și picioarele reci, slăbiciunea membrelor, hipertensiunea, bolile cardiovasculare, periartrita, sciatica, cataracta, persoanele în vârstă și alte boli degenerative. Infraroșu îndepărtat are caracteristici de înaltă permeabilitate, poate produce efecte termice adânc în țesutul subcutanat, combinat cu moleculele de apă au rezonanță.

Potrivit pentru următoarele boli:

 

Contuzia acută, mușchii, durerile nervoase și bolile gâtului, inflamația umărului, reumatismul, convulsiile și inflamația articulațiilor osoase etc., cu unele medicamente, vor avea efect de vindecare pentru boala de hipertensiune arterială, grăsime în sânge, gastrită cronică etc.

HUI YIN
Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.