Saltea Pietre Turmalina si Ametist,...

Saltea Pietre Turmalina si Ametist, LuxuryAde C128, Infrarosu, Photon

In stoc
5.100,00 lei
cu TVA Livrare in 5-14 zile lucratoare


Credit module tbi bank 3.3.5

287.85 Lei x 24 rate

Conform teoriei tradiționale coreene de îngrijire a sănătății, Salteaua Luxuryade Infrarosu Ametist  folosește cristal de ametist natural și cristal de turmalină naturală. Furnizează raze infraroșii îndepărtate și ioni negativi corpului nostru, care este sursa vieții și o necesitate pentru toate ființele vii. Cristalul natural de ametist și cristalul natural de turmalină absorb energia dăunătoare corpului și îmbunătățește energia corporală de sine.

  • Design complet negru, mai mult lux. Inclusiv casa controlerului, autocolantul controlerului, priza, tamponul zecilor, linia zecilor, linia de alimentare și așa mai departe.
  • Geantă din material nețesut ca husă interioară de praf. Material degradabil, poate fi degradat în 90 de zile fără a polua mediul. Mai ecologic decât punga de PE de unică folosință.


  • Tehnologia patentată detectează automat EMF și o protejează automat. Inclusiv EMF dăunătoare emise de PEMF.
  • Sistemele avansate de încălzire și ametistul natural și turmalina naturală aduc cea mai cuprinzătoare terapie cu pietre fierbinți sunt utilizate pentru a furniza raze infraroșii îndepărtate în adâncimea corpului.
  • Ionii negativi sunt emiși în mod natural din cristalele naturale de ametist și turmalină.
  • Terapia TENS cu generator de joasă frecvență: TENS utilizează un curent electric de joasă tensiune care simulează nervii, relaxarea și ameliorarea durerii

Specificatii:

Prod. Cod: C128

Tensiune: AC 110-120V/50-60Hz

Consum maxim de energie: 200W

Interval de temperatură: 10-70℃

Dimensiuni: 128х52х2.5cm

Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.