Saltea cu Electro-terapie,...

Saltea cu Electro-terapie, Termo-terapie, Insomnie, Durere de cap, Incordari Musculare

In stoc
2.310,99 lei
cu TVA Livrare in 5-10 zile lucratoare


Credit module tbi bank 3.3.5

128.33 Lei x 24 rate

EPT poate înconjura corpul uman cu câmp electric care este similar cu câmpul electric al corpului.

Corpul uman este format din aproximativ 60 de trilioane de celule cu membrana celulară care acționează ca un condensator. Curentul negativ este prezent în interiorul tuturor celulelor normale, în timp ce curentul pozitiv este prezent în afara membranei celulare, rezultând un „potențial al membranei celulare”.

Când potențialul negativ infuzează instantaneu organismul, acesta va crește potențialul negativ din organism pentru a contracara ionii pozitivi dăunători sănătății umane.

Ionii negativi vor revitaliza celulele și vor reînvia capacitatea naturală de vindecare a organismului. Ionii pozitivi excesivi vor acidifica sângele și celulele pentru a deveni nesănătoase, ducând la tulburări metabolice, imunitate compromisă, boli și degenerare a organelor vitale, printre altele.

Aceasta  include nu numai EPT, ci vine și cu funcția de termoterapie, care este razele infraroșii îndepărtate. FIR ajută la activarea moleculelor corpului și la revitalizarea celulelor corpului uman. Eliberarea de căldură din FIR încălzește corpul uman și ne îmbunătățește circulația sângelui și în același timp stimulează metabolismul celular și îmbunătățește imunitatea organismului împotriva diferitelor tipuri de boli.

Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.