• -300,00 lei
Aparat Laser ATANG AT-01pentru...
Aparat Laser ATANG AT-01pentru...

Aparat Laser ATANG AT-01pentru ameliorarea durerii, Reumatologie, Ortopedie

In stoc
1.699,99 lei 1.999,99 lei -300,00 lei
cu TVA Livrare in 5-10 zile lucratoare

Acest produs nu face parte din Clasa Dispozitivelor Medicale!

.

Terapia cu laser semiconductor folosește laser de intensitate scăzută pentru a iradia zona extinsă infectată/vătămată și punctele de acupunctură și apoi realizează efectul de antiinflamator, desensibilizare, analgezie, restaurare și reglare. Nu există niciun efect secundar în timpul acestui proces.

Tehnologia acestui aparat a depășit defectele produselor tradiționale mari și scumpe. Este ușor de operat, convenabil și sigur.

Combină tehnologia LLLT (terapie cu laser de nivel scăzut) cu teoria acupuncturii și a propus în mod creativ „acupunctura cu laser”  în locul acului tradițional de acupunctură pentru a calma durerea pacienților, pentru a crește siguranța și a îmbunătăți considerabil efectul aparatului.

Reducerea durerii, dureri de gât, dureri de spate, antiinflamație, artrită, reumatism, dureri de cap, dentargie, răni ale țesuturilor moi, traumatisme,  leziuni sportive, prostatita, onicomicoză, îmbunătățirea circulației sanguine, refacerea fracturilor, rinită, sinuzită, polipi nazali, piele și ulcere mucoase, insomnie, spondiloză cervicală, periartrita scapulohumerală, hipervâscozitate, hiperlipemie, hiperlipidemie, hipertensiune arterială, hipertensiune arterială, diabet, ischemie cardiacă și boli vasculare cerebrale cauzate de boli cardiovasculare și cerebrovasculare.

Inovațiile recente în laserele de nivel scăzut fac acum posibil ca practicienii sau consumatorii să dețină echipamente cu laser la rece de înaltă calitate. Primul laser rece a fost aprobat de FDA în 2001. Laserele reci sunt uneori numite lasere de nivel scăzut (LLL) sau lasere moi.

În general, laserele reci pot fi utilizate în 2 moduri distincte:

Direcționarea punctelor de declanșare a acupuncturii (similar cu acupunctura, dar fără ace) Acoperire largă a țesuturilor și osului cu fotoni IR sau lumină roșie pentru a reduce durerea și a stimula vindecarea. Terapia cu laser rece oferă o opțiune non-intruzivă pentru acupunctură și chirurgie. De asemenea, oferă o terapie care nu creează dependență, care elimină complicațiile programelor de tratament pe termen lung cu medicamente. 

Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.