• -300,00 lei
Aparat Laser ATANG AT-01...
Aparat Laser ATANG AT-01...

Aparat Laser ATANG AT-01 Reumatologie, Ortopedie

In stoc
1.699,99 lei 1.999,99 lei -300,00 lei
cu TVA Livrare in 5-10 zile lucratoare

Acest produs nu face parte din Clasa Dispozitivelor Medicale!

.

Procedura cu laser semiconductor folosește laser de intensitate scăzută pentru a iradia zona extinsă infectată/vătămată și punctele de acupunctură. Nu există niciun efect secundar în timpul acestui proces.

 Este ușor de operat, convenabil și sigur.

Combină tehnologia LLLT (terapie cu laser de nivel scăzut) cu teoria acupuncturii și a propus în mod creativ „acupunctura cu laser”  în locul acului tradițional de acupunctură pentru a calma durerea pacienților, pentru a crește siguranța și a îmbunătăți considerabil efectul aparatului.

Inovațiile recente în laserele de nivel scăzut fac acum posibil ca practicienii sau consumatorii să dețină echipamente cu laser la rece de înaltă calitate. Primul laser rece a fost aprobat de FDA în 2001. Laserele reci sunt uneori numite lasere de nivel scăzut (LLL) sau lasere moi.

În general, laserele reci pot fi utilizate în 2 moduri distincte:

Direcționarea punctelor de declanșare a acupuncturii (similar cu acupunctura, dar fără ace). Procedura cu laser rece oferă o opțiune non-intruzivă pentru acupunctură și chirurgie. 

Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.