• -300,00 lei
Aparat Laser Sinoriko - uz casnic si...
Aparat Laser Sinoriko - uz casnic si...
Aparat Laser Sinoriko - uz casnic si...
Aparat Laser Sinoriko - uz casnic si...
Aparat Laser Sinoriko - uz casnic si...

Aparat Laser Sinoriko - uz casnic si veterinar

1 Review-uri
Ultimele produse in stoc
899,99 lei 1.199,99 lei -300,00 lei
cu TVA Livrare in 5-10 zile lucratoare

Acest produs nu face parte din Clasa Dispozitivelor Medicale!

.

Aparatul cu laser rece cu lumină roșie Sinoriko adoptă un laser de intensitate scăzută cu lungimea de undă de 808nm și 650nm :

  • 650nm poate pătrunde doar în pielea superficială, precum peretele vaselor de sânge, pentru a ușura durerea superficială și cicatrizarea rănilor;
  • 808nm poate pătrunde în zona de durere mai profundă a oaselor.

Sigur și non-invaziv: lumina roșie furnizează fotoni de lumină non-termici către organism pentru a ajuta la repararea celulelor rănite, îmbunătățește fluxul sanguin, reduce inflamația, atenuează durerea. 

Ușor de utilizat cu temporizator: ușor, portabil și reîncărcabil pentru utilizare continuă de până la 5 ore. O apăsare pentru a porni, si inca o apăsați  pentru a începe.  Indicatorul cronometrului revine automat la nivelul anterior după 5 minute de utilizare, astfel încât utilizatorul să știe cât timp a mai rămas.

NOTĂ: Îmbunătățirea depinde de tipul leziunii, severitatea și diferitele căi de durere implicate, oamenii variază în timpul de răspuns la peocedura. Acesta este motivul pentru care vă recomandăm să folositi produsul timp de cel putin 3 saptamani.

1. Inlaturarea temporara a durerii corporale

  Actionarea cu laser de nivel scăzut poate pătrunde adânc în organism pentru a diminua durerea. Îmbunătățirea circulației sanguine, diminuarea rapidă a inflamației, accelerarea reparării țesuturilor.

 

2. Cicatrizarea rănilor

  Laserul de nivel scăzut stimulează celulele să crească producția de anumite enzime care afectează proliferarea sau diviziunea celulară, crescând astfel viteza de cicatrizare a rănii.

 

3. Reabilitarea leziunilor sportive

  LLLT utilizează fotoni de lumină pentru a actiona asupra zonei de leziune pentru a calma durerea 

Reduce inflamația și încurajează reproducerea celulară

1 Review-uri

Superb
Extrem de folositor impotriva durerilor .
la
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.