Aparat Masaj Ochi si Cap BREO iDream 5S
Aparat Masaj Ochi si Cap BREO iDream 5S
Aparat Masaj Ochi si Cap BREO iDream 5S
Aparat Masaj Ochi si Cap BREO iDream 5S

Aparat Masaj Ochi si Cap BREO iDream 5S

In stoc
1.899,99 lei
cu TVA

Folosind stilul și tehnologia futuristă, iDream 5S vă va transporta către o relaxare totală.

Proiectat pentru a masa punctele de reflexologie ale capului și din jurul zonei ochilor, iDream 5S utilizează presiunea aerului, vibrațiile și termoterapia pentru a ameliora durerile de cap, oboseala și tensiunea. Aparatul de masaj iDream 5S vă va ajuta astfel să vă îmbunătățiți calitatea somnului, să vă deconectați mintea și să vă redați sentimentul de bunăstare.

Aparat masaj iDream 5S

Design inteligent.

Folosind cinci puncte de contact și 72 de gheare de masaj, iDream 5S lucrează întregul scalp, precum și zona ochilor și gâtul. Manipularea este concepută pentru a vă simți ca niște degete umane expert, lucrând pentru a vă trimite într-o relaxare totală.

Puteți purta masca de ochi atunci când doriți să vă deconectați total de lume, însă o puteți și scoate, astfel încât să vă puteți bucura de beneficiile masajului în timp ce citiți sau chiar urmăriți emisiunea preferată.

Combate eficient durerile de cap, migrenele și tensiunea intracraniană

Alegeți o setare de masaj de intensitate ridicată și permiteți iDream 5S să ușureze durerile de cap, să vă curățe mintea și să ușureze tensiunea arterială crescută cauzată de stres. iDream vă poate ajuta, de asemenea, să vă îmbunătățiți memoria, să reduceți anxietatea și să preveniți răcelile și alte probleme de sănătate care apar atunci când imunitatea este scăzută și nivelul de stres ridicat.
Nu exista review-uri
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.