Aparat Tratament Boli Cronice Tip...
Aparat Tratament Boli Cronice Tip...
Aparat Tratament Boli Cronice Tip...
Aparat Tratament Boli Cronice Tip...
Aparat Tratament Boli Cronice Tip...

Aparat Tratament Boli Cronice Tip Ceas Suyzeko, Hipertensiune, Insuficiență cognitivă ,Boli renale

In stoc
2.599,99 lei
cu TVA

PRODUS PE BAZA DE PRECOMANDA!

Ce este ? aparat tip ceas cu lumină pentru terapie medicală cu acupunctură cu laser?

 Ceasul  combină acupunctura, terapia locală a durerii și iradierea externă a sângelui, și un aplicator nazal (rinită, alergii etc.) și devine partenerul dvs. Ideal, fie că sunteți acasă, la serviciu.


Principiul tratamentului cu ceas cu laser pentru terapie la nivel inferior:
Instrumentul terapeutic cu laser cu semiconductori este un aspect important în medicina cuantică. Laserul cu energie scăzută de 650 nm poate iradia sângele care circulă în vasele mâinii stângi, și țesutul mucoasei din cavitatea nazală, astfel încât să genereze efectul biologic fotoelectric și, astfel, structura moleculară a proteinelor (enzimă și alte funcții proteine) în sânge se va schimba și organismul care adoptă terapia va produce o serie de efecte biologice, care includ:


I. Schimbarea proprietății hemorheologiei sângelui, a vâscozității sângelui integral mai redusă, a vâscozității plasmei, a capacității de agregare a trombocitelor și a capacității de agregare a eritrocitelor și a deformabilității puterii a celulelor roșii pentru a reduce coagularea sângelui, a suprima trombogeneza și a îmbunătăți circulația sângelui, în special microcirculația.


II. Ajustarea stării imune a corpului (inclusiv imunitatea umorală și imunitatea celulară) îmbunătățește rezistența la boli a organismului și ajută la recuperarea bolilor infecțioase și a bolilor legate de alergie și autoimunitate.

 

III. Îmbunătățiți starea de intoxicație a organismului. Îmbunătățiți activitatea superoxidului dismutază (SOD, un fel de enzimă pentru eliminarea radicalilor liberi) în organism, reduceți substanța moleculară medie (MMS) și reduceți alte stive, astfel încât organismul să fie protejat de deteriorarea radicalilor liberi, MMS și altele toxici.
Efectele luminii albastre.
Lumina albastră stimulează primul complex al lanțului respirator (NADH dehidrogenaza).
Are următoarele efecte:
Antiinflamator Activează telomeraza (Anti-Aging).
Îmbunătățește producția de NO (oxid nitric) Prin creșterea activității fibroblastelor se optimizează lumina albastră.
vindecarea rănilor și îmbunătățește utilizarea oxigenului în țesut.
Datorită efectelor sale antiinflamatorii, tamponul laser poate fi utilizat cu mare succes în dermatologie.

 Care este beneficiul ceasului pentru terapia cu laser la încheietura mâinii?

1. Vâscozitate mai mică a sângelui: injectarea cuantică a luminii monocrome cu energie redusă în sânge poate crește deformabilitatea celulelor roșii, poate îmbunătăți agregarea celulelor roșii și a trombocitelor și a capacității de transport a oxigenului celulelor roșii pentru a face sarcina negativă originală a celulelor roșii să devină normală, măriți forța respingătoare reciprocă și dispersarea celulei roșii adunate pentru a atinge scopul de a scădea sângele.


2. Scăderea grăsimii din sânge: injectarea cuantică a luminii monocrome cu energie scăzută în sânge poate activa diferite enzime și descompune grăsimi redundante în sânge și poate crește conținutul de oxigen din sânge, astfel încât să elimine radicalii liberi, să perturbe procesul metabolic al peroxidării lipidelor, să reducă și să elimine colesterolul. în vase și în cele din urmă scade grăsimea din sânge.


3. Prevenirea formării trombului: injectarea cuantică a luminii monocrome cu energie inferioară în sânge poate reduce substanța vasoactivă care se micșorează. Îmbunătățiți extinderea substanței vasoactive, reduceți conținutul de substanță care formează tromb în sânge și ajuta la prevenirea bolilor trombozei cerebrale sau cerebrale, cum ar fi apoplexia cerebrală, infarctul cerebral, infarctul miocardic și inima coronariană.


4. Tratați și preveniți tensiunea arterială ridicată și tensiunea arterială netedă și zahărul din sânge: injectarea cuantică a luminii monocrome cu energie scăzută în sânge poate reduce vâscozitatea sângelui și poate îmbunătăți agregarea celulelor roșii și a trombocitelor, astfel încât să scadă vâscozitatea sângelui și să reducă rezistența periferică și, mai mult, scăderea grăsimilor din sânge, îmbunătățirea elasticității peretelui vaselor și promovarea tensiunii arteriale la normal. În plus, cantitatea ușoară poate netezi tensiunea arterială prin reducerea rezistenței periferice și ameliorarea sarcinii cardiace.


5. Ameliorarea durerii corporale: Sondele de ameliorare a durerii corporale adoptă laser roșu de 650 nm, lumină albastră de 450 nm și lumină roșie, pentru a neinvaziv iradierea punctului nostru de durere. Pentru a pătrunde în meridian, absorbi edemul inflamator, dragă meridianul și canalul, producând mai multe enzime biologice pentru a vindeca tipurile de boli. Cum ar fi spondiloza cervicală, discul lombar de hernie, umărul înghețat, artrita, prostatita.

 

6. Starea de sănătate a creierului și îmbunătățirea memoriei: munca mentală va consuma zilnic multă trifosadenină (ATP), a cărei sursă trebuie să aibă participarea oxigenului și glucozei. Instrumentul terapeutic cu laser semiconductor Suyzeko poate îmbunătăți capacitatea de a transporta și elibera oxigenul celulelor roșii pentru a se asigura că există suficientă energie pentru creier pentru a atinge funcția de creștere a fitnessului și a îmbunătățirii memoriei.


7. Îmbunătățiți în mod evident simptomele clinice: simptomele bolilor cardiovasculare și cerebrovasculare, cum ar fi amețeli, cefalee, senzație de sufocare în respirația dură toracică, stagnarea limbajului, amnezie, somnolență și slăbiciune se îmbunătățesc evident. Cuantumul luminos poate stimula fagocitul pentru a-și spori capacitatea, accelera degradarea lipoproteinelor, reduce forța periferică, îmbunătățește circulația sângelui, ameliorează rapid simptomele corpului și crește toleranța la activitate.

 Indicatii:

Hipertensiune arterială dislipidemică.
Venele varicoase ale diabetului.
Boli renale

Anti-îmbătrânire.
Reducerea greutății

Creșterea fertilității masculine.
Bolile arteriale periferice

Îmbunătățirea vindecării rănilor.
Insuficiență cognitivă (demență și Alzheimer).
Vertijul bolii (Îmbunătățirea capacității de transport a O2 a RBC prin îmbunătățirea funcției sale oxiforice prin regenerare).
Boală cardiacă ischemică (angina pectorală, infarct)
Cerebro - boală vasculară (TIA, AVC).

Stimularea diferențierii celulelor stem.

Contraindicații ale produsului:

1. stare de sângerare cu precauție;

2. precauție în timpul sarcinii;

3. 13 ani cu precauție;

4. pacienții cu epilepsie netratată cu precauție.

5. Cu cancer sau tumoare malignă cu precauție.

6. pacienții cu stimulatoare cardiace în organism cu precauție.

7. Lumina sensibilă (congenitală sau cauzată de droguri) cu precauție.

8. Nu utilizați direct lumina laser pentru a ilumina ochii / retina.

9. sângerări frecvente sau un număr mare de pierderi de sânge cu precauție.

10. disfuncție de coagulare sau coagulare a sângelui slabă cu precauție.

11. În cazul hipertiroidismului, nu expuneți direct la gât sau tirotd. 

 

Dispozitiv de terapie laser cu nivel scăzut Lllt ceas cu laser albastru / roșu Specificații:

Articol

Descriere

Mediu laser

GaA / Ca semiconductor

Lungimea de undă cu emisie laser

650nm și 450nm

Sonda laser terminală

10 raze laser și 2 raze laser cu cavitate nazală și 2 raze laser cu cavitate urechii, 12 raze laser pentru tampon de ameliorare a durerii

Putere de ieșire laser

2-5mw pentru fiecare sondă laser

Tensiunea de funcționare a laserului

3,0V

Tensiunea de intrare a puterii

Adaptor de comutare 100-240V

Interval de timp fix

10-60 minute pot fi ajustate

Temperatura mediului

-20 ° C ~ 40 ° C

Umiditate relativă

≤85%

Presiune atmosferică

86kpa-106kpa

Utilizarea sursei de alimentare

Baterie litiu 1600 mA

Ambalare produs

1 buc / cutie, 19 * 12 * 13cm

Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.