Aparat Tratament Terapeutic Laser...
Aparat Tratament Terapeutic Laser...
Aparat Tratament Terapeutic Laser...
Aparat Tratament Terapeutic Laser...
Aparat Tratament Terapeutic Laser...
Aparat Tratament Terapeutic Laser...

Aparat Tratament Terapeutic Laser pentru Genunchi, 808 NM, Cozing – T02

In stoc
1.199,99 lei
cu TVA

Aparat Tratament Terapeutic Laser pentru Genunchi, 808 NM, Cozing – T02

 

Indicatii:

 • Dureri de gleznă
 • Dureri de genunchi
 •  Umflături articulare
 •  Leziuni sportive
 •  Entorse sportive
 • Dureri de genunchi, articulare, de umar
 • Osteoartrită
 • Artrită reumatoidă

 

Lumina infrarosie este o formă de energie care se transmite pe diferite lungimi de undă. Aşa se explică de ce componentele naturale ale luminii, adică energia degajată de fiecare culoare în parte, poate fi folosită pentru stimularea vindecării. Acest tip de terapie este un adjuvant al tratamentelor clasice pentru reducerea durerii şi, în plus, pot stimula regenerarea celulară.

 

Pătrunderea luminii laser este de 1 cm până la 7 cm, favorizeaza circulația sângelui, iar energia laserului este absorbită rapid in celule, astfel țesutul și celulele deteriorate pot fi reparate;

Terapia cu lumină laser: îmbunătățeste parametrii reologiei sângelui prin iradiere cu lumină laser, pentru a elimina inflamația, a reduce vâscozitatea sângelui și a lipidelor din sânge; activarea celulelor sanguine, îmbunătățirea deformabilității celulelor și capacitatea de transport a oxigenului, îmbunătățirea fluxului sanguin și a vâscozității. Accelerează metabolismul și creșterea celulelor și, de asemenea, accelerează vindecarea rănilor

Efectul terapeutic fizic: diferit de tratamentul medicamentos și tratamentul chirurgical, acest dispozitiv de îngrijire a genunchiului se bazează pe terapia fizică, fără a afecta organismul. Aceasta poate ameliora durerea articulațiilor genunchiului atâta timp cât aderăm la utilizarea pe termen lung.

 

 

Masajul este indicat in special pentru efectul de tonifiere si relaxare pe care il are asupra muschilor care stabilizeaza articulatia genunchiului. Acesta ajuta in calmarea durerilor, influenteaza favorabil calitatea lichidului sinovial, si are rolin reducerea edemelor , cresterea mobilitatii tesuturilor si stimularea receptorilor intraarticulari.

Termoterapia medicina alopată și în cea tradițională – este reechilibrarea mecanismului de termoreglare, creșterea apărării imunitare, combaterea mecanismelor care generează boala (inflamațiile articulațiilor, mai ales, dar și alte afecțiuni). Efectele termoterapiei constau în creşterea performanţelor aparatului osteo-articular, efectul vasoactiv superficial şi profund, antrenarea termoreglării prin utilizarea factorilor termici, efectul analgezic local şi general.

 

 

Contraindicatii:

 • Vă rugăm să nu utilizați dispozitivul când dormiți (pentru a preveni arsurile); Dacă genunchiul dvs. sângerează și se umflă, vă rugăm să consultați medicul înainte de utilizare.
 • Persoanele cu poliartrită reumatoidă ar trebui să consulte medicul înainte de a utiliza; Acest dispozitiv este un produs de îngrijire a sănătății de uz casnic.
 • Dacă simțiți durere, vă rugăm să nu mai utilizați dispozitivul.
 • Persoanele cu umflare traumatică, infecție bacteriană, orice altă inflamație specială trebuie să consulte medicul înainte de utilizare.
 • Sarcinii, copiilor sau persoanelor cu orice altă anomalie specială a pielii li se interzice utilizarea dispozitivului.
 • În timpul tratamentului, vă rugăm să utilizați echipament apropiat de piele fără haine; Dacă purtați hainele pentru tratament, vă rugăm să nu purtați haine de culoare profundă pentru a evita să vă ardeți hainele.
 • În procesul de utilizare, dacă vă simțiți apăsat, vă rugăm să apăsați lung butonul „pornit / oprit” sau doar trageți în sus fișa de alimentare.

 

Nu exista review-uri
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.