• -900,00 lei
Aparat NeoRhythm Omnipemf,...
Aparat NeoRhythm Omnipemf,...

Aparat NeoRhythm Omnipemf, Recuperare, Tehnologie PEMF

In stoc
2.099,99 lei 2.999,99 lei -900,00 lei
cu TVA Livrare in 5-10 zile lucratoare
Culoare
  • Alb
  • Negru

NeoRhythm este un dispozitiv de terapie cu câmp electromagnetic pulsat care emite frecvențele dominante și însoțitoare corespunzătoare cu care creierul se sincronizează, creând un mediu mental perfect pentru starea de spirit dorită. NeoRhythm folosește metoda magnetică neinvazivă de stimulare pentru a viza anumite zone ale corpului cu scopul de a ajuta utilizatorul să atingă o stare de spirit dorită, cum ar fi somn, meditație profundă, relaxare, concentrare, bunăstare fizică și multe altele.

Îmbunătățiți-vă starea de bine și calitatea vieții ușor și natural

Făcut pentru persoane active, atât fizic, cât și psihic. NeoRhythm vă va ajuta să vă scăpați de stres, să vă concentrați, să vă energizați corpul, să dormiți, să meditați mai bine și să vă îmbunătățiți bunăstarea fizică.

Programe:

·         Somn

·         Concentrare

·         Meditatie

·         Relaxare

·         Bunastare fizica

·         Frecvențe personalizate

 

Îmbunătățiți somnul

Produsele NeoRhythm ajută la calmarea și încetinirea creierului, emitând frecvențe theta și delta

NeoRhythm - Omnipemf NeoRhythm 25

CUM FUNCTIONEAZA:

Programul Improve Sleep emite o frecvență theta dominantă de 4 hz, care este însoțită de o frecvență delta de 2,67 hz. Undele cerebrale Theta apar mai ales în timpul somnului ușor și în stadiul REM asociat cu visarea. Undele cerebrale Delta sunt unde cerebrale lente produse în somn profund, fără vise. Creierul se sincronizează cu aceste frecvențe, ceea ce creează un mediu optim pentru ca organismul să intre într-un somn profund, regenerativ.

Visare lucida

NeoRhythm - Omnipemf NeoRhythm 25

CUM FUNCTIONEAZA:

Frecvența dominantă de 40,5 Hz și o frecvență însoțitoare de 4 Hz sunt emise cu o intensitate de 0,5 mT.

 

Cum să alegi dispozitivul PEMF potrivit?

Am pregătit o comparație sinceră între diferite tipuri de dispozitive PEMF, lăsând deoparte denumirile respective ale companiilor. Toate dispozitivele PEMF oferă beneficii similare și orice afirmație care declară unicitatea dispozitivului lor PEMF în efectele sale trebuie confirmată științific. Toate frecvențele, intensitățile, poziționările dispozitivelor PEMF ar trebui să fie susținute de știință, prin urmare, suficiente studii trebuie să facă parte din ofertă.

Pemf este o tehnologie foarte eficientă și testată care emite unde electromagnetice la frecvențe diferite pentru a încuraja procesul natural de recuperare al organismului.

Corpul uman, creierul și întregul sistem nervos, acționează ca un tuner care primește semnale din exteriorul corpului. Odată ce semnalul este reglat corespunzător, corpul începe să rezoneze sincron (se antrenează) cu semnalul. Beneficiile terapiei PEMF operează cu acest proces antrenant, de sincronizare a semnalului, pentru a efectua acțiunile dorite în organism. Prin emiterea de frecvențe Delta, Theta, Alpha, Beta și Gamma, produsele NeoRhythm ajută la meditație profundă, somn, relaxare, concentrare și bunăstare fizică îmbunătățită.

Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.