• -200,00 lei
Laser Terapeutic Portabil GD-P,...
Laser Terapeutic Portabil GD-P,...
Laser Terapeutic Portabil GD-P,...
Laser Terapeutic Portabil GD-P,...
Laser Terapeutic Portabil GD-P,...
Laser Terapeutic Portabil GD-P,...
Laser Terapeutic Portabil GD-P,...
Laser Terapeutic Portabil GD-P,...
Laser Terapeutic Portabil GD-P,...
Laser Terapeutic Portabil GD-P,...
Laser Terapeutic Portabil GD-P,...
Laser Terapeutic Portabil GD-P,...
Laser Terapeutic Portabil GD-P,...
Laser Terapeutic Portabil GD-P,...
Laser Terapeutic Portabil GD-P,...

Laser Terapeutic Portabil GD-P, Putere: 660Nm/ 808Nm, Ecran Digital, Tratament Anti-Durere

In stoc
799,99 lei 999,99 lei -200,00 lei
cu TVA

Aparatul cu laser pentru ameliorarea durerii este un dispozitiv de terapie cu nivel scăzut cu laser (LLLT), cunoscut și sub numele de laser moale. LLLT este un tratament de sursă cu lumină care generează o lumină coerentă cu o singură lungime de undă.

Nu emite căldură, sunete sau vibrații. Energia laserului este utilizată pentru a pătrunde în piele și a stimula procesele naturale de vindecare ale corpului, astfel, fiecare celulă din zona de tratament a primit energia activează repararea țesuturilor profunde, iradierea cu laser poate diminua inflamația la edemul fluid, accelera activitatea limfocitelor și sistemul de auto-vindecare al organismului, accelerează secreția de substanțe analgezice, reduce sensibilitatea nervului periferic, astfel pentru tratamentul durerii. 650nm, laserul roșu poate pătrunde în piele până la 2-3 cm, ajută la îmbunătățirea circulației sângelui, antiinflamator în zona înconjurătoare a punctului de durere.

 Deci, 808nm + 650 nm împreună vor avea un efect curativ mai bun pentru ameliorarea durerii corporale.

Laserul de 808nm poate pătrunde adânc în zona durerii, aproximativ 5-7cm, deci pentru a trata artrita, genunchiul, durerile de umăr ect.

Laserul de 650 nm poate pătrunde în pielea umbrei (2 ~ 3cm) ca peretele vasului, pentru a ameliora durerea superficială și ar vindeca.

Mod de actionare:

1. Îmbunătățirea circulației sângelui

Laserul iradiază direct pe partea leziunii în care fluxul sanguin este scăzut sau iradiază ganglionul simpatic care domină acest interval. Ar putea furniza suficient sânge și nutriție pentru a îmbunătăți metabolismul și a ameliora simptomele.

 dispozitiv de circulație a sângelui cu terapie cu laser pentru ameliorarea durerii

2. Diminuarea rapidă a inflamației

Laserul iradiază zona leziunii pentru a spori activitatea fagocitelor și pentru a îmbunătăți imunitatea și a reduce inflamația rapid.

3. Ameliorarea durerii

Partea rănită ar putea elibera substanța după iradiere cu laser. De asemenea, iradierea cu laser ar putea reduce rata de conducere, puterea și frecvența impulsurilor pentru a ameliora rapid durerea.

calmarea durerii vindeca dispozitivul de circulație a sângelui

4. Accelerarea reparării țesuturilor

Iradierea cu laser poate accelera creșterea vaselor de sânge noi și a țesutului de granulare și poate îmbunătăți sinteza proteinelor. Capilarul sanguin este unul dintre elementele de bază ale țesutului de granulare, care este condiția prealabilă a vindecării rănilor. Organizarea unui aport mult mai mare de oxigen către celulele tisulare deteriorate și accelerează producția de fibre de colagen, depunerea și reticularea.

Mod de utilizare:

  De două ori pe zi (dimineața și seara), 30 de minute de fiecare dată, 7-10 zile pentru un tratament de tratament. După 7-10 zile, opriți una sau două zile, apoi continuați pentru cursul următor..Fără efecte secundare în cazul utilizării pe termen lung. Asigurați-vă că rămâneți hidratat în timpul tratamentului.

 

1. Pregătirea înainte de tratament: Folosiți mai întâi apă caldă pentru a curăța pielea, apoi uscați zona. evitați părul întunecat, alunițele sau semnele nașterii ..

 2. Pornire: Porniți laserul apăsând tasta de pornire timp de 2 secunde până când se afișează ecranul.

 3..Selectarea timpului de tratament: apăsând butonul „T”, există 10 minute / 15 minute / 20 minute / 25 minute / 30 minute.

 4. Selectarea puterii de tratament: apăsând butonul "P", există patru intensități de ales

 5. Începerea tratamentului: Apăsați din nou scurt „ON / OFF” pentru a începe tratamentul, veți vedea laserul sondele încep să emită lumină. Puneți dispozitivul pe zona de tratat.

 6. Oprire: Apăsați butonul Pornit / Oprit timp de 2 secunde până când indicatorul luminos se stinge și nu există afișaj pe ecran.

 7. Încărcare: Aparatul laser vine cu o baterie reîncărcabilă litiu în interior. Dispozitivul va emite un sunet sonor când consumul de energie este scăzut, conectați unitatea la reîncărcare. Durează 8-10 ore pentru a reîncărca complet.

 

Indicatii:

·         Spondiloza cervicală
·         Disc lombar, artrita
·         Periartrita umărului
·         Prostatita
·         Astm
·         Bronsita cronica
·         Boala cronică a inflamației pelvine

Informatii aditionale:

1. Laserul are o luminozitate ridicată, vă rugăm să nu faceți vizualizare directă sau observare prin intermediul instrumentului optic către fasciculul laser!

2. Nu îndreptați fasciculul laser către alte persoane atunci când îl folosiți, este interzisă iradierea directă către ochii altora.

3. Persoanele sensibile la lumină și slăbiciune ar trebui să le utilizeze cu putere redusă și timp scurt, mai puțin de 15 minute de fiecare dată, de două ori pe zi.

4. Următoarele condiții sunt strict interzise: gravidă, cancer și boli hemoragice.

 

 

Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.