• -300,00 lei
Laser Terapeutic Sinoriko -...
Laser Terapeutic Sinoriko -...
Laser Terapeutic Sinoriko -...
Laser Terapeutic Sinoriko -...
Laser Terapeutic Sinoriko -...

Laser Terapeutic Sinoriko - Ameliorarea durerii, uz casnic si veterinar

1 Review-uri
In stoc
899,99 lei 1.199,99 lei -300,00 lei
cu TVA

Dispozitivul de terapie cu laser rece cu lumină roșie Sinoriko adoptă un laser de intensitate scăzută cu lungimea de undă de 808nm și 650nm :

  • 650nm poate pătrunde doar în pielea superficială, precum peretele vaselor de sânge, pentru a ușura durerea superficială și cicatrizarea rănilor;
  • 808nm poate pătrunde în zona de durere mai profundă a oaselor.

1. Ameliorarea durerii corporale

  Terapia cu laser de nivel scăzut poate pătrunde adânc în organism pentru a diminua durerea. Îmbunătățirea circulației sanguine, diminuarea rapidă a inflamației, ameliorarea durerii și accelerarea reparării țesuturilor.

 

2. Vindecarea rănilor

  Laserul de nivel scăzut stimulează celulele să crească producția de anumite enzime care afectează proliferarea sau diviziunea celulară, crescând astfel viteza de vindecare a rănii.

 

3. Reabilitarea leziunilor sportive

  LLLT utilizează fotoni de lumină pentru a iradia o zonă de leziune pentru a calma durerea și pentru a promova procesul natural de vindecare al corpului. Reduce inflamația și încurajează reproducerea celulară, oferind ameliorarea durerii..

Terapia cu laser este eficientă pentru o gamă largă de aplicații, cum ar fi: calmarea durerii; Vindecarea ranilor; Leziuni sportive; Repararea oaselor; Terapie de reabilitare; Dermatologie; Regenerarea nervilor; acupunctura cu laser; Veterinar. 

Sigur și non-invaziv: lumina roșie furnizează fotoni de lumină non-termici către organism pentru a ajuta la vindecarea celulelor rănite, îmbunătățește fluxul sanguin, reduce inflamația, atenuează durerea. Ameliorare naturală, terapie non-invaziva, fără infecție încrucișată. NOTĂ: Îmbunătățirea depinde de tipul leziunii, severitatea și diferitele căi de durere implicate, oamenii variază în timpul de răspuns la terapie. Acesta este motivul pentru care vă recomandăm să vă angajați într-un plan de 3 săptămâni.

Ușor de utilizat și temporizator: ușor, portabil și reîncărcabil pentru utilizare continuă de până la 5 ore, ușor de utilizat. O apăsare pentru a porni, apăsați din nou pentru a începe. Set de protecție pentru apăsare de două ori pentru a evita emisiile accidentale. Indicatorul cronometrului revine automat la nivelul anterior după 5 minute de utilizare, astfel încât utilizatorul să știe cât timp a mai rămas.

 

Design ergonomic: greutate extrem de ușor de 0,3 lb, design simplificat cu bandă anti-alunecare, vă face mult mai convenabil să îl țineți în timpul utilizării. Potrivit atât pentru uz profesional, personal și pentru animale; Animale de companie, câini, cai. NOTĂ: Animalele trebuie îndepărtate mai întâi de blana zonei de tratare

115
1 Review-uri

Superb
Extrem de folositor impotriva durerilor .
la
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.