Minge dubla Masaj MB300 - Aerobic,...

Minge dubla Masaj MB300 - Aerobic, Gimnastica medicala

1 Review-uri
Ultimele produse in stoc
49,99 lei
cu TVA

Aparat portabil și versatil pentru masajul spatelui, picioarelor sau oricarei alte grupe musculare, elimina durerile musculare si relaxeaza zonele incordate

Culoare
  • Negru
  • Portocaliu
  • Albastru
  • Verde
  • Roz

Aparat portabil și versatil de masaj pentru spate, picioare sau orice alte grupe musculare ce doriti sa le masaj pentru a elimina durerile musculare.

Folosit ca si un terapeut portabil de masaj, mingea Double Lacrosse Ball creeaza o presiune blândă, dar fermă asupra mușchilor contractati pentru eliberarea tensiunilor și durerilor musculare. Ameliorează durerea musculară și rigiditatea, relaxează fascia creed un sentiment placut si relaxzant.

Utilizați Double Lacrosse Ball în timpul sesiunilor de încălzire sau decontracturare pentru a stimula circulația sângelui si pentru a ajuta la recuperarea post-exercițiu.

Durabilă, compactă și suficient de accesibilă pentru a fi utilizată aproape oriunde. Utilizați acasă, sală de gimnastică, birou sau chiar în mișcare!

Mingea Double Lacrosse Ball din material TPE solid este usor de tinut si transportat, avand o greutate de doar 290 grame , dimensiune 63X126 mm

1905876123428
1905876123428
1 Review-uri

Extrem de bun
Mingea de masaj ma ajutat sa am un masaj mai relaxant
la
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.