Aparat de slabire Vacu Magic Open...

Aparat de slabire Vacu Magic Open Clasic Colagen

In stoc
105.000,00 lei
cu TVA Livrare in 15-25 zile lucratoare

Cere Oferta

Acest produs nu face parte din Clasa Dispozitivelor Medicale!

Uitați de plictiseală în timpul sesiunilor de antrenament! Acum te poți simți ca în timp ce faci jogging în aer liber. Antrenamentul nu a fost niciodată atât de plăcut.

Caracteristicile suplimentare ale acestui dispozitiv accelerează arderea grăsimilor și reducerea celulitei.

Efectul hipotensiv stimulează aportul de sânge la țesutul adipos în zonele cu probleme - centura, fesele și coapsele, ceea ce duce la eliberarea accelerată de acizi grași.Efectul hipotensiv stimulează aportul de sânge la țesutul adipos în zonele cu probleme - centura, fesele și coapsele, ceea ce duce la eliberarea accelerată de acizi grași.

O metodă eficientă pentru pierderea în greutate activă. Elimină celulita și restabilește forma dorita. Utilizarea unei capsule cu infraroșu deschis nu numai că are un efect pozitiv asupra pielii, dar îmbunătățește și efectele de slăbire.

Colagen - întinerește pielea fixându-și textura și culoarea și crește metabolismul.

Cromoterapia (terapia prin culoare) întărește sistemul imunitar, susține metabolismul și afectează pozitiv starea de spirit.Designul deschis a permis utilizarea radiatoarelor cu putere mai mare, intensificând efectele radiațiilor infraroșii în timpul exercițiilor fizice pe dispozitiv.

Designul deschis a permis utilizarea radiatoarelor cu putere mai mare, intensificând efectele radiațiilor cu colagen în timpul exercițiilor fizice pe dispozitiv.

Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.