Centura de slabit , terapie cu lumina...
Centura de slabit , terapie cu lumina...
Centura de slabit , terapie cu lumina...
Centura de slabit , terapie cu lumina...
Centura de slabit , terapie cu lumina...
Centura de slabit , terapie cu lumina...

Centura de slabit , terapie cu lumina infrarosie, ameliorarea durerilor de spate

In stoc
919,99 lei
cu TVA

Faceți cunoștință cu prima lipo-alternativă portabilă, cu rezistență clinică. Această folie de fototerapie cu LED este calibrată special pentru a elimina grăsimea încăpățânată utilizând unde de lumină roșie de 635 nm, ameliorând în același timp durerea și accelerând recuperarea după un antrenament cu unde infraroșii de 850 nm. Nushape Laser Lipo Wrap este brevetat și primul de acest gen care aduce o alternativă de lipo LLLT într-un wrap portabil, flexibil - astfel încât să puteți deveni subțire și tonifiat acasă sau în deplasare.

Laserul de rezistență clinică, cum ar fi tehnologia lipo LED, funcționează prin utilizarea terapiei cu lumină roșie în unde de 635 nm și căldură în infraroșu pentru a schimba modul în care funcționează membrana celulară, permițând eliberarea moleculelor de grăsime din celulă, stimulând în același timp sistemul limfatic pentru a ajuta corpul să elimine substanțele eliberate. grăsime prin intestin și vezică.

Centura este conceputa pentru a oferi un nivel optim de compresie consistentă. Creșterea fluxului de sânge pentru a permite mai mult oxigen și substanțe nutritive în tot corpul. Fluxul și viteza sângelui sunt crescute atunci când pereții venelor se constrâng, ceea ce accelerează rata de recuperare după rănire și asigură ameliorarea durerii. În același timp, luminile cu infraroșu ajung adânc, pentru o recuperare mai rapidă și ameliorarea rapidă a durerii. Simțiți-vă mai bine în doar 20 de minute!

Terapia cu lumină roșie

Terapia cu lumină roșie și roșu / infraroșu utilizează intervale de lungimi de undă care pătrund în stratul exterior al pielii (adâncimea de penetrare variază în funcție de lungimea de undă), oferind celulelor energie utilizabilă. Acest lucru provoacă diverse reacții în celule, inclusiv vindecarea îmbunătățită, reducerea inflamației și producția sporită de colagen.

00:17
00:34

CARACTERISTICI:
Tensiunea produsului: 12V (tensiune de siguranță)
Tensiunea adaptorului: 110 -240 V. 
Lungime de undă: 635 nm +850 nm
Funcție: Capac pe orice poziție a corpului
Temporizator: 10 - 60 min
Nu exista review-uri
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.