Aparat pentru slabit portabil -...
Aparat pentru slabit portabil -...
Aparat pentru slabit portabil -...
Aparat pentru slabit portabil -...
Aparat pentru slabit portabil -...
Aparat pentru slabit portabil -...

Aparat pentru slabit portabil - tratament prin criolipoliza

1 Review-uri

Tratament non-invaziv pentru slabire prin criolipoliza.

Prin tehnologia de răcire, triglicerida din grăsimi va fi transformată în solide, în special la temperaturi scăzute. Celule grase îmbătrânirea prematură și moartea. Prin intermediul proceselor metabolice normale de scădere a stratului de grăsime și atingerea scopului topirea parțială a grăsimilor.

Mașina creează un flux concentrat de frig în jurul zonei de tratament.

Prin intermediul unei proceduri neinvazive, acest set poate reduce temperatura în anumite zone în funcție de răcirea celulelor subcutanate, care va descompune grăsimea, fără a deteriora niciunul dintre țesuturile din jur sau pielea.

Dispozitivul de a pierde în greutate a organismului ajută foarte mult la creșterea metabolismului corpului tău, astfel încât acestea nu se pot întoarce cu ușurință.

Aparatul este conceput nu numai pentru femei, ci și pentru bărbați. Este special prevăzut pentru toți oamenii care doresc să mențină o formă perfectă a corpului.

Această mașină poate fi folosită pe corp, brațe, picioare, spate, burtă și orice parte a corpului dvs., dar cu precauție, nu o aplicați pe față.

Sistemul de înghețare a grăsimilor funcționează pe baza faptului că celulele grase sunt mai vulnerabile la extracția de energie, induce descompunerea celulelor grase. Grăsimea va disparea într-o perioadă de patru până la șase luni după utilizarea mașinii noastre. Aceasta duce la pierderea de grăsime care este complet naturală.

1234578541
1 Review-uri

Excelent
Un produs super bun pentru slabit, usor de utilizat.
la
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.