Centura sustinere gravide, marime...
Centura sustinere gravide, marime...
Centura sustinere gravide, marime...
Centura sustinere gravide, marime...

Centura sustinere gravide, marime universala

Stoc epuizat
89,99 lei
cu TVA

Dispozitiv medical clasa I recomandat conform avizului Nr. 8196/2022

Centura elastica de sustinere gravide clasa dispozitive medicale este special conceputa pentru:


- scaderea tensiunii din regiunea lombara si
- sustinerea abdomenului in timpul sarcinii.
Poate fi folosita si dupa nastere, pentru refacea tonusului muscular abdominal.

Indicatii medicale:
- pentru prevenirea aparitiei vergeturilor in zona abdomenului,
- ajuta la pozitionarea fiziologica a fatului,
- reduce riscul aparitiei complicatiilor pe perioada sarcinii sau la nastere.
- Reduce tensiunea exercitata asupra organelor bazinului mic si a zonei inferioare a spatelui.

Descriere produs:


Centura de sustinere Gerda este confectionata dintr-o banda de material elastic cu  doua “fete”.
Partea interioara a centurii, cea care vine in contact direct cu corpul, are un continut mare de bumbac pentru a proteja pielea sensibila a gravidei. Prinderea centurii se realizeaza in fata, pe sub burta, capetele centurii petrecându-se in zona inghinala.
Pe partea inferioara a centurii, incepând din spate, sunt fixate doua benzi elastice suplimentare ce au rolul de a regla gradul de fixare si sustinere prin tensionarea lor dupa imbracarea centurii.

Mod de utilizare:


pentru imbracare , centura se pozitioneaza cu partea mai lata in spate in zona taliei si se fixeaza in fata sub burta. Centura trebuie sa aiba o pozitie oblica, mai ridicata in spate pentru a putea realiza eficient sustinerea abdomenului.
In timpul purtarii, inca din primul moment al imbracarii, centura detensioneaza musculatura regiunii lombare a coloanei vertebrale, eliminand imediat si total durerile lombare generate de   contractura excesiva a musculaturii.


Particularitati constructive importante:


- spatele centurii, cu o croiala speciala, este dublat cu 2 benzi ce se fixeaza pe partea din fata, pentru a asigura o mai buna distributie a greutatii in regiunea lombara, creand astfel confortul dorit;
- prinderea sigura, realizata de inchizatoarea cu arici, permite ajustarea ferma a centurii pe corp, in functie de nevoi;
- partea din fata a centurii sustine comfortabil abdomenul, ajutând fatul sa se pozitioneze corect, minimalizând astfel riscul aparitiei unor complicatii pe timpul sarcinii sau la nastere.

Compozitie:


poliester - 39%, latex - 42%, bumbac - 19%.


Centura prenatal sustine burtica in crestere prevenind aparitia vergeturilor, ajuta la pozitionarea corecta a fatului, distribuie uniform greutatea pe coloana vertebrala eliminand eficient durerile de spate datorate contractiei musculaturii spatelui cauzata de pozitia incorecta, permitand totodata mamei sa aiba o viata activa pe toata perioada sarcini.

Centurile elastice medicale pentru gravide sunt indicate in toate sarcinile, dar in special, in cele multiviteline (cand se asteapta gemeni), in sarcinile cu fat macrosom (cand masa copilului este mai mare decat la un fat mediu), sau atunci cand este vorba de o iminenta sau avort spontan. Nu mai putin important este faptul, ca centura elastica permite mamicii contemporane sa duca un mod de viata activ pana la ultima saptamana de sarcina.

Prinderea centurii si reglajul tensiunii se face usor, cu ajutorul incheietorii cu „arici”, centurile fiind usoare si neobservate sub haine. Purtarea zilnica a centurii pentru gravide contribuie la o nastere normala, fara complicatii, iar dupa nastere asigura o restabilire mai
rapida si fara cicatrici si vergeturi mutilante.

Dispozitiv medical clasa I conform aviz ANMDM 6650/2019

4368125674
Nu exista review-uri
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.