Tensiometru de incheietura YK-BPW1
Tensiometru de incheietura YK-BPW1
Tensiometru de incheietura YK-BPW1

Tensiometru de incheietura YK-BPW1

In stoc
199,99 lei
cu TVA

DESCRIERE:
Precizia avansată ajută la asigurarea citirilor consistente și precise.
Ușor de transportat, utilizat pe scară largă în familie sau în călătorii, măsurată TA oricând oriunde
Operarea ușoară cu o singură tastă, măsurarea tensiunii arteriale și a pulsului este simplă și rapidă. Ecranul LCD cu ecran mare afișează presiunea sistolică, tensiunea arterială diastolică, citirile pulsului. Banda este reglabilă, ceea ce este potrivit pentru majoritatea adulților. Design de bandă conturată pentru o măsurare mai confortabilă.
Specificații: Model: YK-BPW1. Material: plastic. Culoare: arată ca imagini. Dimensiune: 73,6 * 60 * 80 mm. Baterie: 2 * baterii AAA (Nu sunt incluse).
Pachetul include: 1 * Monitor automat al tensiunii arteriale la încheietura mâinii. 1 * Manual de utilizare.

Rezultatele traduceriDescriere: Precizia avansată ajută la asigurarea citirilor consistente și precise. Ușor de transportat, utilizat pe scară largă în familie sau în călătorii, măsurată TA oricând oriunde Operarea ușoară cu o singură tastă, măsurarea tensiunii arteriale și a pulsului este simplă și rapidă. Ecranul LCD cu ecran mare afișează presiunea sistolică, tensiunea arterială diastolică, citirile pulsului. Banda este reglabilă, ceea ce este potrivit pentru majoritatea adulților. Design de bandă conturată pentru o măsurare mai confortabilă. Specificații: Model: YK-BPW1. Material: plastic. Culoare: arată ca imagini. Dimensiune: 73,6 * 60 * 80 mm. Baterie: 2 * baterii AAA (Nu sunt incluse). Pachetul include: 1 * Monitor automat al tensiunii arteriale la încheietura mâinii. 1 * Manual de utilizare.

1234567840772
Nu exista review-uri
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Iti mai recomandam si
Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.