Pulsoximetre si Tensiometre


Alege un pulsoximetru sau un tensiometru de calitate - preturi incepand de la 99,99 lei

Tensiometre validate clinic pentru monitorizarea sanatatii arteriale

Tensiunea arteriala ridicata nu are de obicei semne de avertizare sau simptome si multi oameni nu stiu ca au probleme cu aceasta. De aceea, la fiecare verificare este important sa obtii o citire corecta, astfel incat sa ai o imagine mai clara a riscului de boli de inima si de accident vascular cerebral.

Mai multe informatii...

Un tensiometru profesional oferit de ArtroMedicale este cea mai buna alegere in acest sens, deoarece poti alege dintr-o varietate de modele electronice, potrivite pentru brat sau incheietura, la preturi accesibile si fara prescriptie medicala, astfel incat sa iti poti monitoriza sanatatea chiar la tine acasa. Indiferent de tipul de tensiometru digital pe care il alegi, trebuie sa tii cont de faptul ca utilizarea corecta necesita antrenament si practica. Consulta medicul pentru a te asigura ca ai ales cel mai potrivit aparat de tensiune pentru tine!

Pulsoximetru - ideal atat in scopuri medicale, cat si pentru sportivi

Pulsoximetrul este un test neinvaziv si nedureros care masoara nivelul de saturatie al oxigenului din organism. Scopul acestui dispozitiv medical este de a arata cat de eficienta este inima in a pompa oxigen in intregul corp. Poate fi utilizat pentru a monitoriza starea de sanatate a persoanelor cu afectiuni precum astm, pneumonie, anemie si probleme cardiace.

De asemenea, un pulsoximetru poate fi folosit atat de sportivii de performanta, cat si de pasionatii de fitness. Gama de pulsoximetre ofera feedback instant cu privire la cat de mult efort depui in timpul exercitiilor, astfel incat sa poti face ajustari pentru a obtine rezultatele dorite. Asadar, daca doresti sa ai parte de un antrenament eficient, dar si de o mai buna monitorizare a pulsului, alege modelul potrivit de pulsoximetru la pret redus din oferta ArtroMedicale!

Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.