Purificatoare Aer


Imbunatateste aerul pe care il respiri cu un purificator aer din oferta ArtroMedicale!

Aerul pe care il respiri este extrem de important, mai ales intr-o epoca care poate fi cu usurinta numita a poluarii. Desigur, faptul ca exista un virus care circula cu viteza prin aer este un motiv in plus pentru care ar trebui sa te bazezi pe un purificator aer pentru biroul, cabinetul, sau locuinta ta.

Mai multe informatii...

Iata ce iti pune la dispozitie oferta magazinului nostru online!

Tipuri de purificatoare aer

Exista multe tipuri de purificatoare de aer disponibile pe piata, mai ales in contextul in care unele sunt concepute pentru uz profesional, iar altele pentru uz personal. Din fericire, magazinul nostru contine toate tipurile de care ai putea avea nevoie.

 • Purificatoare de aer profesionale – acestea vin cu marimea si cu puterea necesara pentru a mentine aerul dintr-un cabinet purificat constant. Totusi, unele sunt concepute in parte si pentru uz personal si prezinta un profil slim, potrivit spatiilor mici.
 • Sterilizatoare aer – aceste produse functioneaza pe baza de radiatie UV-C si au proprietati atat bactericide, cat si virucide. Aceste sterilizatoare pot fi gasite in oferta noastra si sub forma portabila, pentru a putea fi usor transportate si pozitionate in aproape orice locatie.
 • Nebulizatoare – din nou, aceste produse pot fi gasite si in forma compacta, cu un grad ridicat de portabilitate. Nebulizatorul este un purificator de aer mai puternic, destinat afectiunilor de tract respirator superior si inferior.
 • Umidificatoare de aer – in unele cazuri, ai neovie de mai mult decat de purificare. In zonele sau incaperile cu umiditate scazuta, calitatea aerului poate scadea. Un purificator aer cu functie de umidificare din oferta noastra te poate ajuta in acest sens.
 • Aparate pentru tratamentul apneei – apneea de somn nu este o afectiune deloc placuta, nici pentru cei ce sufera de ea, nici pentru partenerul de somn al acestora. Din fericire, dispunem si de purificatoare aer pentru tratamentul acestei afectiuni.

Care sunt beneficiile unui purificator aer?

Multi sunt de parere ca aerul pe care il respira este destul de curat. Totusi, trebuie luat in considerare faptul ca Romania are un index de poluare de peste 50 – mai exact 58.65 – si este pe locul 66 din 115 tari. Pe scurt, jumatate din tarile globului au un aer mai curat decat al nostru.

Asadar, este de la sine inteles de ce un purificator sau un sterilizator aer iti poate fi de ajutor – nu numai tie:

 • Imbunatateste semnificativ simptomele aferente astmului;
 • Elimina cu succes chimicalele periculoase din interioare;
 • Neutralizeaza mirosurile neplacute;
 • Reduce drastic sansa ca aerul pe care il respiri sa contina agenti patogeni;
 • Imbunatateste calitatea somnului;
 • Nu in ultimul rand, un aer mai pur poate mari speranta de viata.

Fara niciun strop de indoiala, ai nevoie de un purificator de aer atat pentru locuinta, cat si pentru cabinetul sau biroul tau. Este o investitie pentru viitorul sanatatii tale.

Poti gasi un asemenea produs – si multe altele – in oferta noastra. Atunci cand ai nevoie de solutii profesionale de sterilizare, igienizare, dezinfectare si purificare, te poti baza cu incredere pe ArtroMedicale!

Produs adaugat a favorite
Produs adaugat in lista de comparare.

Cookie-urile ne ajută să oferim serviciile noastre. Utilizând aceste servicii, acceptați modul în care utilizăm cookie-urile.